Кузя Ю-а

Vistudio Eyebrow Pencil

Vistudio Eyebrow Pencil

Красиві брови - обов'язкова риса доглянутої жінки. Правильна форма брів допомагає створити індивідуальний образ і стиль. Вони не тільки роблять погляд більш виразним, але і візуально коригують недоліки і підкреслюють переваги. Від форми брів залежить те, як нас сприймають оточуючі. Звичайно, багато залежить від нашої міміки і настрою, але великий внесок роблять і брови.

Брови відіграють важливу роль на нашому обличчі, чи не так? :)

Важливо регулярно проводити їхню вмілу корекцію. Ну а надати їм більш насиченого відтінку легко за допомогою олівця. Олівець від бренда Vistudio - це, безсумнівно, вдалий вибір.

Олівчик двохсторонній. З одної сторони - пудровий грифель. З іншого - щіточка для розчісування.

Vistudio Eyebrow Pencil
Vistudio Eyebrow Pencil

Особливістю олівців із лінійки є те, що вони пудрові. Їхній грифель складається з пресованої пудри. Завдяки цьому можна нанести більш чіткий контур брів, не порушуючи природності відтінку й форми, а лише вдало їх підкресливши. Олівець м’яко лягає та стійко тримається на бровах, не розмазуючись і не обсипаючись.

Ваші брови матимуть відтінок, в якому ідеально поєднується насиченість і природність.

Жодних різких ліній, дуже легко тушується та розтягується по шкірі щіточкою. Мій колір - 108. Холодний Та сіровато коричневий.

Для мене ця текстура- новинка. Ще звикаю, до такої ідеальності. Напевно, оберу його основним та єдиним на довгий термін. Реально професійний олівчик.

Але з однією умовою. В мене особисто- точилка від цього ж бренду.

Виріб виконаний з якісних і зносостійких матеріалів, завдяки чому термін експлуатації аксесуара значно збільшується. Добре заточене лезо гарантує чудовий результат,  не ламає грифель і максимально дбайливо підстругує олівці.

Я здійснила один прокрут, але його вистачило ідеально тоненько надати загостреного вигляду олівчику. Дуже гостре, якісне лезо! Та без зусиль.

Для мене, завжди був ще той квест знайти от ту нормальну точилку. Реально раджу.

Єдине, у мене на тонкі олівці. Але в них є комбо, де включена можливість підточки більш товстеньких.