MAKEUP Club

Результати розіграшу MAKEUP Club

Результати розіграшу MAKEUP Club

Цей День матері став особливо зворушливим, адже попри всі обставини кожна з вас змогла викроїти час для зустрічі з найріднішою, навіть якщо вас розділяють тисячі кілометрів.

Незалежно від того, хто потрапив у список переможниць, ми вдячні кожній із вас за ці зігріваючі дописи, фото разом з мамами, детальні огляди косметики та цікаві історії з вашого життя.

Прийшов час дізнатись, хто отримає омріяні бокси від L'Oréal!

Звісно, редакція не могла пройти повз найчуттєвіших дописів, саме тому право на вибір першої п’ятірки ми залишили за собою. Ви отримуєте набори L'Oréal Paris Revitalift Filler для мам і декоративні бокси від L'Oréal Paris для себе.

Вітаємо 5-х переможниць розіграшу:

Увага! Любі учасниці розіграшів, маємо важливу інформацію для вас. Просимо ознайомитись з нею та з розумінням віднестись до нововведень, що стосуються конкурсів та челенджів з подарунками. Оскільки учасниць ком’юніті стає все більше, шанси на перемогу зменшуються, але ми за чесні розіграші, тому надалі вводимо правила, що стосуватимуться відбору до списку учасниць. Редакція ретельно прописує умови, які багато хто ігнорує. До сьогодні ми пропускали всі конкурсні публікації, проте в майбутньому будемо більш уважними до виконання вами умов.

  • Хештег має бути прописаний у заголовку, а не у полі з хештегами чи у тексті. Це важливо для формування списку учасниць.
  • Якщо умовою є створення допису – looks не будуть потрапляти у список. І навпаки.
  • Головна умова (тема розіграшу, розширена розповідь, а не декілька коротких речень, фото чи відео на конкретну тематику тощо) вивчається нами у кожному дописі окремо, тому ми зважатимемо і на це.

Нагадуємо, що участь у конкурсі не є обов’язковою, тому, якщо наразі виконання умов є для вас неможливим – пропускайте розіграш, адже редакція має ще безліч ідей, і всі вони будуть реалізовані:) Слідкуйте за стрічкою, зовсім скоро запускаємо нову активність.

Важливо!

  • Після оголошення переможців, ви маєте вийти з нами на зв’язок протягом 7 днів;
  • Переможець має перебувати на території України та отримати подарунок особисто;
  • Деталі за посиланням: https://club.makeup.com.ua/rules/

__________________

Так вийшло, що в реаліях сучасного життя кожна з нас постійно зайнята своїми справами: роботою, навчанням та іншими турботами. Але є одна людина, яка завжди була поруч, навіть коли ми про це не замислювалися, — це мама. З віком у нас стає все менше часу для спілкування з найріднішою, і День матері — ідеальна нагода провести його разом.

Всі дівчата зі спільноти знають, що MAKEUP Club — зближує, саме тому ми пропонуємо тобі влаштувати справжній б’юті-вечір з мамою та розказати про нього всім нам! Навіть якщо між вами велика відстань, насолодіться компанією одна одної через відеодзвінок, адже ніщо не має зупиняти тебе перед цінними хвилинами з головною людиною твого життя!

Що треба зробити, щоб взяти участь у розіграші?

  • в період з 10-14 травня, створи допис із хештегом #ilovemymommakeupclub;
  • розкажи та покажи, як ви з мамою провели б’юті-вечір, а також поділись своїми відкриттями зі світу краси.

Переможниць буде обрано за допомогою random.org. Всього 25 щасливиць!

  • 20 учасниць отримають бокс L'Oréal Paris Revitalift Filler;
  • перші 5 у списку переможниць отримають набори L'Oréal Paris Revitalift Filler для матусь, а також декоративний бокс від L'Oréal Paris для них самих.

Не пропусти можливість показати своїй мамі, як багато вона для тебе значить. Адже немає нічого ціннішого за час, проведений разом. Бажаємо всім удачі, і нехай вечір краси з мамою стане незабутнім!

Важливо!

  • Після оголошення переможців, ви маєте вийти з нами на зв’язок протягом 7 днів;
  • Переможець має перебувати на території України та отримати подарунок особисто;
  • Деталі за посиланням: https://club.makeup.com.ua/rules/
MAKEUP Club
3.8k
Підписники
0