На чому ж не економити?
Моя субʼєктивна думка про продукти на яких краще не економити.
Насправді я не люблю переплачувати. Якщо я можу вихопити якісний продукт за адекватні гроші, то я щаслива людинка в цей момент😅 але так сталось, що я отримала від природи проблемну шкіру та чутливість очей, тому інколи приходиться розкошелитись🥲 Але в цей момент я тішу себе думкою, що коли тратиш грошики, то вони рікою течуть до тебе в кишеню😏 тому я в міру своїх можливостей і свого небезлімітного бюджету обираю продукти які будуть мене радувати. Отже, почнемо. На чому я вважаю краще не економити:
- Сухі текстури. Незважаючи на термін придатності який пише на упаковці, по факту його немає, бо сухі текстури не псуються. Тому вам вистачить їх на дуже довго. Палетки тіней мені вистачає на декілька років. Мініатюрою румʼян від the balm hot mama я користуюсь вже рік, а там досі дна не видно (а найголовніше, мене не обсипає🥳). Тому для себе на скульптори, тіні, румʼяна вирішила дуже не економити (хочааа бронзер від catris sun lover це любов. Якщо бюджет обмежений, то це щира рекомендація!)
- Тональний і пудри. Чому я так вважаю? Тому що лише недавно майже позбулась прищів🥲 Тепер я дуже обережно відношусь до засобів які я наношу на ціле обличчя. Тональний в мене не дорогий і не дешевий Purito bb. Для мене він не є комедогенним. Тому вибирайте собі засоби які мають якісну сировину, особливо якщо вас підсипає. Та ж ситуація з пудрою.
- Підводка. Якщо ви часто використовуєте підводки, то краще вибрати менш більш пристойну, яка не буде розмазуватись навіть від легенького вітерця. А особливо якщо в вас сльозяться очі, як в мене. Бо -100 охайності макіяжу це розмазана стрілочка по обличчю.
- Консилери. Людям з лущенням шкіри прийдеться заплатити щоб консилер сів гарно. Ну або це мені не везло, але всі бюджетні консилери мені підкреслювали лущення в районі носу (хоча не бюджетні підкреслювали теж😅 але трошки менше). Плюс знову ж таки, хочеться бути впевненою що консилер який я наношу в чутливі ділянки: під очі, навколо носу та на висипання, має хороший склад.
Звичайно бюджетні і дорогі засоби це суто індивідуальне поняття для кожного. Тому обирати найкраще по відчуттях і реакції шкіри, тому що дорого ≠ якісно. Але все ж інколи краще купити один хороший продукт з якісним складом, ніж купити декілька не дуже вдалих🫶🏻
Коментарі (0)