☕️ Karina ☕️

Bielenda In Good hands

Bielenda In Good hands

Цей крем я звісно ж обрала по стильному пакуванні біло рожевого кольору з гарним надписом.

Виробник - Польща.

Інгредієнти: вітамін е, кераміди, олія ши (карите), оливкова олія, пантенол, цераміди.

Він на 25% складається з гліцерину, який сприяє підтримці оптимального рівня зволоженості епідермісу, активізує процес його регенерації та має потужні пом'якшувальні властивості.

Особливості крему для рук In Good Hands від бренду Bielenda:

- Веганська формула;
- гліцерин інтенсивно зволожує шкіру, а також надійно захищає її від дегідратації та деструктивної дії агентів навколишнього середовища;
- олія ши глибоко насичує епідерміс корисними речовинами, стимулює процес його відновлення та делікатно пом'якшує огрубілі ділянки;
- пантенол дбайливо заспокоює подразнення та прискорює загоєння дрібних пошкоджень;

- Кераміди посилюють природну бар'єрну функцію шкірного покрив

Bielenda In Good hands
Bielenda In Good hands

Склад 🫧 - Aqua (Water), Glycerin, Cetearyl Olivate, Stearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Ceramide NP, Panthenol, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Polyglyceryl-10 Laurate, Sorbitan Olivate, Glycine Soja (Soybean) Oil, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene, Ascorbyl Palmitate, Carbomer, Citric Acid, Potassium Hydroxide, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Benzyl Alcohol, Parfum (Fragrance), Linalool, Coumarin, Limonene, Cinnamal, CI 17200.

З даних компонентів - 3 середньої безпеки, а саме:

Опис інгредієнта:
🔶️КАЛІЯ ГІДРОКСИД - сильний луг (їдке калі), біла тверда речовина. Лужний компонент у кремах для рук, засобах для догляду за нігтями, препаратах для гоління, милі та ін. У високих концентраціях викликає подразнення та почервоніння шкіри. Відповідно до Регламенту ЄС 1223/009 та ТР ТС 009/2011 використовується з обмеженнями: у концентрації до 5% у засобах для пом'якшення нігтьових кутикул з обов'язковою вказівкою у маркуванні «Містить луг. Уникати потрапляння у вічі. Може викликати сліпоту. Зберігати у недоступному для дітей місці»; як регулятор рН інших продуктів значення рН має перевищувати 11,0.

🔶️Віддушка парфумерна - приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.

🔶️ЦИННАМАЛЬ - це ароматичний альдегід. ЦИННАМАЛЬ - 2-пропеналь, 3-феніл, рідина з пряним бальзамічним запахом, що нагадує запах кориці, мімози. Міститься в коричному, пачулієвому, рожевому та інших ефірних оліях. У промислових цілях одержують синтетичним шляхом, конденсацією бензальдегіду з ацетальдегідом. Використовується в парфумерних композиціях та віддушках для зубних паст та засобів для волосся при дозуванні до 4%. Є речовиною, здатною викликати алергічні реакції. Відповідно до Регламенту ЄС 1223/2009 та ТР ТС 009/2011 наявність Ц. у складі парфумерної композиції, що використовується, обов'язково має бути зазначено на етикетці косметичного або парфумерного виробу, якщо його концентрація перевищує 0,001 % у продуктах, що не змиваються, і 0,01 % у продуктах, що змиваються.

Текстура та відчуття 🌸 - блідо рожевого кольору, по текстурі як звичайний крем, але дещо ближче до гелевої консистенції. Зволожує чудово, але я не скаржусь на сильну сухість рук. Ще помітила, що якщо нанести велику кількість, то відчувається липкість. Тому треба обережно. Але розхід економічний, вистачить надовго.

Чи візьму я його ще раз? Навряд. Є більш круті альтернативи.

Поділіться своїм кремом для рук. Які ваші враження від нього? ⬇️