YuliHrytskoff

Пудровий олівець для брів зі щіточкою ViSTUDIO Eyebrow Pencil

Пудровий олівець для брів зі щіточкою ViSTUDIO Eyebrow Pencil

Красиві доглянуті брови, їх правильна форма та колір – це запорука загального успішного образу та красивого зовнішнього вигляду кожної жінки. Та, на жаль, не завжди форма і колір брів ідеальні від природи… Проте, якщо форма брів не така вже й бездоганна, як би нам того хотілося, засмучуватися точно не варто, адже на косметичному ринку зараз є просто величезна кількість олівчиків, помадок, лайнерів, з допомогою яких можна створити таку бажану форму брів і надати їм необхідного відтінку. Тут важливе тільки одне – якість обраного засобу та правильно підібраний колір відповідно до вашої тональності.

Що стосується мене, то жоден мій макіяж, будь-то легенький денний, чи більш насичений вечірній, не обходиться без оформлення брів. Для цього я традиційно використовую олівчик та прозорий гель. А в даному дописі хочу поділитися своїми враженнями про один із моїх улюблених олівців для брів, яким на даний момент користуюся найчастіше - Пудровий олівець для брів зі щіточкою ViSTUDIO Eyebrow Pencil у дуже красивому (і універсальному) відтінку №108.

Олівчик приїхав до мене запакованим у стильну чорну картонну коробочку, на якій є вся необхідна інформація про засіб від виробника.

Сам олівець двосторонній – з однієї сторони розміщений грифель для промальовування брів, з іншої – щіточка для їх прочісування. Кожна із сторін міцно закривається індивідуальними кришечками.

Корпус олівця чорного кольору із сріблястими надписами, виготовлений із високоякісної деревини. Легко заточується звичайною косметичною точилкою.

Щіточка дуууже зручна, виготовлена із синтетичного ворсу середнього розміру. З її допомогою легко прочісувати брови задля придання їм необхідної форми та розтушовувати нанесений пігмент.

Грифель олівця пудровий, середньої твердості, дуже м’яко малює по шкірі, абсолютно не травмуючи та не дряпаючи, ідеально переносячи пігмент. Не кришиться, не ламається та не залишає грудочок. Ним з легкістю можна промальовувати як тонкі лінії (окреслювати контури брів, чи малювати окремі волосинки), так і заповнювати прогалини чи весь периметр брів, надаючи їм більш насиченого кольору.

Об’єм олівця – 1.8 г.

Як я зазначила трішки вище, грифель олівця пудровий, він не кришиться, не ламається, не залишає грудочок та не тане від тепла. Але, при цьому, дуже делікатний – м’яко малює, не травмуючи шкіру. Чудово переносить пігмент.

Можна нашаровувати. Легко розтушовується.

Взагалі, для мене цей олівчик ідеальний саме для денного макіяжу, оскільки з ним брови виходять невагомі, справді, наче пудрові. Але й більш виразні, "графічні" брови з ним також створити дуже просто й легко.

Запаху олівець не має, пахне хіба сам корпус – деревом.

Стійкість – прекрасна! В мене олівчик тримається від моменту нанесення і до моменту зняття макіяжу, який у мене співпадає із пізнім вечором) Олівець не тьмяніє, не тече, не розмазується. Брови зберігають свій первозданний вигляд на протязі всього дня (звичайно, якщо їх не чіпати руками).

Демакіяж – абсолютно безпроблемний. Олівчик з легкістю змивається будь-яким засобом для зняття макіяжу.

Алергії, подразнення, висипань, чи будь-яких інших негативних реакцій олівець у мене не викликав.

У мене олівчик у дуже красивому відтінку №108. Коли я тільки отримала своє замовлення і побачила відтінок грифеля, я подумала, що олівець для мене буде за світлим і я явно помилилась із вибором. Та яке ж було моє здивування, коли я тільки нанесла олівчик на руку заради свотчу, а потім – й оформила ним брови! Як виявилось, це просто ідеальний для мого кольоротипу й тону брів відтінок.

Відтінок №108 – це нейтральний чистий коричневий із сіруватим підтоном. Абсолютно без рижини, що для мене вкрай важливо. Дуже універсальний – підійде як блондинкам, так і більшості брюнеткам. Єдине, чорнобровим дівчатам може бути трішки за світлим, і то- треба пробувати)

Ну і так даний відтінок ViSTUDIO Eyebrow Pencil виглядає на моїх бровах. Як на мене – дуже природньо, просто обожнюю таке легеньке, «пудрове» оформлення брів!

В колажі – зверху фото «до», знизу – «після».

Я залишилась дуже задоволена якістю Пудрового олівця для брів ViSTUDIO Eyebrow Pencil! В нього прекрасна якість та стійкість, ним легко можна створити бажану форму брів та надати їм більш виразного кольору. Та й відтінків цього олівця є просто безліч, кожна жінка серед яких зможе обрати ідеальний саме для себе. Звичайно, рекомендую!