Людмила💙💛

#ilovemymommakeupclub Мій б'юті-вечір з матусею

#ilovemymommakeupclub Мій б'юті-вечір з матусею

Особисто мені дуже подобається дарувати приємні емоції близьким, особливо, якщо вони поруч. Звісно з наближенням Дня матері я задумувалась, що ж їй подарувати. Найбільше вона радіє різним подаруночкам і спільно проведеному часу разом. Отож, ділюсь нашим спільно проведеним вечором краси за смаколиками та душевними розмовами.

Що ми цього разу використовували?

Спочатку поділюсь улюбленою фарбою для волосся, яку я використовую для фарбування мами. Її вибір - Фарба для волосся "Palette Intensive Color Creme Long-Lasting Color" у відтінку 7.0. Колір в результаті фарбування виходить дуже природнім, лягає рівномірно. Максимально наближений до природнього кольору волосся, яке колись було у неї. Також, саме ця фарба не дає рудого відтінку чи блиску. (Мамі рудий зовсім не подобається). Фарба чудово зафарбовує сивину. Саме волосся не робить жорстким, а також фарба не має яскраво вираженого запаху під час фарбування. Мама щиро рекомендує цю фарбу!

Я використала тканинну маску для обличчя The Iceland Avocado Mask. Ця масочка зробила мою шкіру свіжою та зволоженою. Алергії та печіння не викликала. Це великий плюс.

За її відгуками, шкіра стала більш шовковистою, свіжішою та пружнішою. Сироватка досить швидко вбирається. Для чутливої та сухої шкіри підійшла.

Мама має суху шкіру обличчя і цей крем дуже добре зволожує її шкіру, живить та робить її більш розгладженою. Сам крем має дуже приємний аромат та зовсім не викликає алергічних реакцій.

Після спільно проведеного часу з мамою, можу сказати, що потрібно робити такі затишні вечори частіше... Цінуймо рідними та друзями, поки вони поруч з нами❤️‍🩹