DARIIAKOVACH

#Ilovemymommakeupclub

#Ilovemymommakeupclub

По-перше, я спалю вам акаунт моєї мамулі, яка тут ще нічого не публікує Краєвська Олена

А по-друге, поділюсь з вами нашою комунікацією в честь завтрашнього свята🥰

#Ilovemymommakeupclub

Ми з мамою бачимось не часто, хоч і живемо в одному місті. Але коли мама приїжджає в гості, обовʼязково розглядає мої баночки.

Щось я купую,тестую, пишу відгук тут і віддаю їй, бо це точно хороший продукт.

Або маючи щось класне, дарую їй таке ж. Як розчіску Janeke, що є нашою улюбленицею. А щось (як кремчики Dr Irene Eris) майже одразу потрапляють до її поличок і вона з задоволенням користується, тому в тестування від клубу мама також бере участь ☺️

Мама вчила мене малюватись в дитинстві, а тепер частенько запитує «що воно таке той скульптор і куди його наносити», або ж питається який краще тональний обрати.

І я частенько злюсь, коли мама лінується і не наносить сироватки, але суцільною перемогою є те,що вона використовує спф і не пропускає жодного дня.

Для неї хочеться робити все більше і більше, я часто засмучуюсь коли у мене нема змоги подарувати той крутий люкс крем, але я ще точно встигну

Ось такий вигляд має мамина рутина (це лиш одна поличка, де зібрано за рекомендаціями чи поділено або підігнано🥰)

Як таких спільних бʼюті вечорів у нас нема, це може бути спонтанний майстер клас по макіяжу від мене.

А от на посиденьки з масочками зустрітись поки нема змоги.

Але є цінніше-це обмін досвідом емоціями,знаннями і засобами, що покращують шкіру, тіло чи волосся

Обіймаю 💌