Cherish Lash | 1ий місяць корис тування
Сказати, що я не вірю в свої вії - це нічого не сказати... Я, мабуть, просто звикла до того, що вони маленькі. Саме тому, мабуть, і зробила перманент міжвійки, щоб хоч таким чином підкреслити очі та зробити їх більш виразними, адже маю досить контрастну зовнішність.
Але те, що сталося з моїми віями разом з Cherisher - це просто якась фантастика!
ЯК ДІЄ СИРОВАТКА?
Перше і головне правило - це регулярність! Це як зі спортом - без регулярних занять та харчування тіла мрії не буде. Так і з доглядом: хочеш гарний ефект - то не марнуй час, а просто роби рутину щодня!
Сироватка працює поступово і перші результати, які обіцяє нам виробник, можна помітити вже на 21 день використання продукту. А за 2,5 місяці можна досягти максимального результату!
ПРО РУТИНУ
Після душу та вечірнього очищення шкіри я чекаю, коли обличчя висохне від зайвої вологи. Знімаю лінзи і лише потім наношу сироватку. ВАЖЛИВО! Ми не наносимо побільше - ми наносимо мінімально, але регулярно! Зручною щіточкою наношу сироватку вздовж лінії росту вій на верхніх повіках, ніби підводкою.
На моїх чутливих очах я не помітила жодного подразнення, почервоніння чи печіння. Засіб дуже комфортний та не відчутний.
ПЕРШІ РЕЗУЛЬТАТИ
Я була приємно вражена, що тепер сама собі заздрю кожного разу, коли фарбую вії! Дівчата, це лише проміжний результат, але який він чудовий! Заради чистоти експеременту додаю фото-порівняння вій саме без туші. А от з тушшю вони виглядають просто космічно! Тепер терміново потрібно нову туш з мега об'ємом!! Експеремент продовжується... To be continued!
Коментарі (0)