Missmili

#garniertest

#garniertest

Привіт)Я з тих щасливиць що встигли отримати боксик і деякі продукти вже протестувала тому спішу ділитись враженнями

Як виглядає боксик і що в нього входить можна подивитися тут:

https://club.makeup.com.ua/looks/37330/

#garniertest

1.Крем для шкіри навколо очей від темних кіл і надання сяяння з вітаміном С Garnier Vitamin C Eye Cream

Переваги крему:

• Інтенсивно зволожує
  • Надає еластичності і пружності шкіри
  • Розгладжує дрібні зморшки
  • Завдяки вітаміну С має освітлюючі властивості
  • Помʼякшує і розгладжує шкіру навколо очей

Крем має обʼєм 15 мл,представлений у зручному тюбику з носиком,аромат у крему легкий і ненавʼязливий,консистенція доволі густа,а колір яскравий,жовтий з великою к-стю золотистих блискіток

При використанні здається що за рахунок відтінку буде тонувати шкіру навколо очей,як тільки наносиш крем -то так,дійсно злегка тонує,але при повному поглинанні шкірою відтінку чи блискіток немає

По відчуттям мені цей крем сподобався,він гарно зволожує,помʼякшує і на диво освіжає шкіру навколо очей,при використанні є такий легкий ефект холодку.

Також подобається як візуально при цьому виглядає шкіра під очима-вона гладенька,сяюча,дрібні зморшки викликані сухістю і зневодненням поступово зникають!Гарний крем,використовую його в ранковій рутині)

2.Маска-желе з гіалуроновою кослотою

Garnier Skin Naturals Hyaluronic Cryo Jelly Sheet Mask

Якщо ви думаєте що це звичайна тканинна маска,то ні,є в ній цікавинки!)

Переваги:

-має охолоджуючий ефект і здатність знижувати температуру шкіри на 7 градусів тим самим освіжає і усуває набряки

- в складі має гліцерин,гіалуронову кислоту і ментол-для потужного зволоження і відчуття свіжості

-зволожує і розгладжує шкіру

-здатна швидко зняти набряки і покращити загальний тон шкіри

-має цікавий формат есенції у вигляді желе

Маска має зручне лекало,комфортно відчувається на обличчі,за рахунок того що есенція в масці у форматі желе то вона не тіче,вже на другій хвилині відчувається приємний охолоджуючий і освіжаючий ефект.

Аромат має свіжий огірковий)

Тримати маску потрібно 15 хв,після зняття шкіра відчувається зволоженою,свіженькою і мʼякою!Такий ефект мені дуже сподобався!Особливо влітку буде дуже приємно скористуватися маскою з охолоджуючим ефектом

3.Сонцезахисний денний флюїд SPF 50 та вітаміном С з сяючим ефектом DAILY UV

BRIGHTENING FLUID Garnier Skin Naturals

Флюїд має обʼєм 40 мл

Переваги:

-високий ступінь захисту від сонця SPF 50

-зменшує можливість утворення пігментних плям

-має легку не жирну консистенцію

-надає шкірі легкий тонуючий ефект і сяяння

Консистенція у засобу легка,не жирна,дещо водяниста,легко і приємно розподіляється по обличчю,аромат схожий на всім відомі bb від garnier.

На шкірі виглядає сяючим ,легкий глов ефект також присутній!

За період використання додаткових веснянок,висипань чи сухості помічено не було.

А тепер мінуси.Це відтінок.Він теплий з помаранчевим підтоном,так,через деякий час він підлаштовується під загальний тон шкіри,але на бровах і на зоні де починає рости волосся пігмент збирається утворюючи такі негарні помаранчеві переходи(див.фото)

Флюїд не маскує висипи чи щось інше,він тільки надає більш рівний в теплий тон обличчю.

Щоб такого не було потрібно дуже гарно тушувати ці зони,найкраще вологим спонжем,але в такому випадку весь захист spf напросто може стертись((

На фото як виглядає при різному освітленні

Думаю дівчатам з більш теплим підтоном шкіри або засмагою цей засіб більше підійде.

Найбільше мені сподобався крем під очі,він легкий комфортний і гарно зволожує,а також маска для обличчя як SOS засіб щоб взбадьорити і привести себе до ладу!💗

12 травня, 2024
Missmili
12 травня, 2024