MAXIMOVA🌷

Garnier box

Як я люблю коли коли бренди оформляють новинки естетично та креативно🫶 а у випадку з Garnier ще й екологічно🌿

Торбинка в яку упаковані коробочки буде використана мною багато разів. Такі речі завжди корисні в побуті б’ютіголіка😁

А листівочка - це взагалі милота, в її папері є насіння різних квітів. Аркуш потрібно за інструкцією «посадити» в землю і чекати на нові рослинки🌷 З донькою посадимо на дачі та будемо спостерігати! Якщо у нас вийде клумба - зроблю фото звіт.

Хотілось по особливому представити вам розпаковку, бо з приємним передчуттям я її очікувала. Тож обрала зелену зону спального району мого міста, де на пару хвилин присіла, щоб показати вам вміст коробочки.

Garnier box
Garnier box
  • Нічна сироватка для обличчя з вітаміном С Garnier Skin Naturals Vitamin C Serum.
  • Крем з вітаміном С для тьмяної шкіри навколо очей, з ефектом зменшення видимості темних кіл і надання сяяння.
  • Cонцезахисний денний флюїд з вітаміном С для надання сяяння шкірі обличчя, SPF50+ Garnier Skin Naturals.
  • Зволожувальний легкий крем з AHA-BHA кислотами та вугіллям, для надання матовості шкірі обличчя Garnier Pure Active Daily Mattifying Air Cream.
  • Гіалуронова тканинна маска-желе з ефектом охолодження та зволоження для шкіри обличчя з ознаками втоми Garnier Skin Naturals Hyaluronic Cryo Jelly Sheet Mask.

Раніше я вже користувалась сироваткою з вітаміном С від Garnier яка мені дуже сподобалась, але це була версія де вміст вітаміну С складав 3,5%, а в новій нічній сироватці - 10%. З задоволення буду тестувати її та інші засоби з мішечка🧡

Додатково для активації промокоду взяла гідрофільну олію від Beauty of Joseon. Хотіла її спробувати і якраз випала нагода замовити цю бажанку😊 Згодом поділюсь враженнями від тестування всіх засобів.