Hrystja_

#garniertest

#garniertest

Весь набір був запакований в мішечок...формату еко (але я навіть не знаю, в яких іграшкових ящиках його шукати😅, тож буде без нього).

Половину набору я зразу віддала мамі, в той же день. І вона вже досить довго все випробовує.

1. Нічна сироватка з вітаміном С. Її зразу дала мамі. В неї вже, до речі, була така ж денна.

Сироваткою мама задоволена. Але тут варто врахувати і це, що мама не мала так багато вітаміну С, скільки перепробувала я. Я ж дуже прискіплива до таких сироваток. Для мене головне- щоб не було липкості, щоб вона була не жовта і не скочувався крем чи тональний. А в цієї липкість трохи таки є...але вона і так нічна, тому нормально.

2. Флюїд spf 50+. Він теж перебрався до мами. І мама чомусь подумала, що це 50+ вік, а не spf😅. Загальні враження теж позитивні. Він гарно лягає, хоча трохи жовтить шкіру. Але потім, хвилин через 15 повністю адаптовується і його не видно. Мама використовує його замість крему, і задоволена.

3. Гіалуронова маска-желе. Вона також дісталася мамі. Бо я не люблю масок такого виду. А мама любить. Маска сподобалась, вона не ж така рідка, як інші тканинні, і не розтікається. Ефект прохолоди є, в через це є враження бадьорої і свіжої шкіри.

#garniertest

1. Крем під очі. Чесно, мене він дуже зацікавив. Тут навіть тюбик такий досить оригінальний, ніде такого раніше не зустрічала. Крем без запаху...я ж думала, що буде пахнути бананом. Має жовтий колір, але на відтінок шкіри не впливає. Поглинається повільніше, ніж мої інші креми, але плівки не утворює, і не скочується. В складі вітамін с, ніацинамід, кофеїн і екстракт банану. Крем має накопичувальну дію, тож ефект буде помітний не одразу. Тут треба врахувати це.

Мені потрібний був крем. Але надії на саме цей я не покладала. Минулого літа в мене був гель з вітаміном С...мене від нього висипало. Склад там ніби натуральний, але досить бідний. Тож думала, що цей такий же.

Але він мене досить зацікавив своєю незвичністю.

Запах тут такий же, як у всієї косметики Garnier.

Тож, чим він мене вразив?

Перше, я прочитала, що він не комедогенний. Це значить, що виробник запевняє, що мене не буде висипати. Не знаю, чи дійсно це так...але мені від цього легше. Тим більше, користуюся вже ~ тиждень, і я не побачила негативних змін на своїй шкірі. І він не містить олій і силіконів.

Друге, це склад. Він тут досить багатий. Крем з ніацинамідом. При тому він не десь там в кінці, а на 2 місці...це значить, що його тут дійсно достатньо. Теж є молочна і саліцилова кислота, гліцерин і вугілля.

Крем теж має накопичувальний ефект. Має відлущувати непотрібну шкіру, освітлювати плями, зменшувати висипання.

Колір спочатку був незвичний, але на відтінок шкіри він не впливає взагалі, хоч і на перший погляд здається, що шкіра буде сірою.

Щодо матування...в мене шкіра жирна, і я все рівно її припудрюю, так само, як і без цього крему. Він матує, але тільки перші 15 хв. Хоча, можливо потім, сальні залози таки врегулюються🤔. Ну, але я все рівно, надії на таке не покладаю.

Мені крем сподобався, я ним задоволена і користуюся👌. Враження, на разі, тільки позитивні.