Iryna Koval

#ilovemymommakeupclub

#ilovemymommakeupclub
#ilovemymommakeupclub

Мама завжди була моїм натхненням та прикладом у світі краси. Ще з дитинства вона навчила мене цінувати та знаходити красу у всьому. Її вплив на моє бачення краси та стилю величезний, і я завжди вдячна за мудрі поради та підтримку.

Саме через мамине виховання у підлітковому віці у мене ніколи не було занадто тонких чорних брів, чи якогось яскравого волосся, у всьому ми намагалися знаходили баланс.

Моя мамуля працює у сфері фармацевтики, тому вона, як ніхто інший, знається на аптечних брендах доглядової косметики. Наприклад, зараз до нас на тестування потрапила новинка від La Roche-Posay - сироватка Mela B3 Serum. Звісно, якщо вам буде цікаво, то я поділюся враженнями після використання. До речі, саме мою першу доглядову косметику придбала мені мама, як зараз пам’ятаю, це була лінійка Uriage, яка дуже гарно підходила мені у той час.

Щодо декоративної косметики, то тут в нашому дуеті це моя сильна сторона. Я обожнюю декоративні засоби, і мамуліна косметика чітко зібрана під моїм контролем. Я допомагаю їй в підборі тону чи з відтінком помади, іноді навіть слідкую за терміном придатності її косметики.

Наші бʼюті вечори приблизно виглядають так: спочатку мама ділиться зі мною новинками у світі доглядових засобів, а потім ми плавно переходимо до декоративної косметики. Тут в хід йде все: не лише косметичка, а й наші обличчя. Мамуля дуже любить, коли я її фарбую. І якщо їй потрібно якийсь яскравий вечірній макіяж, то з більшою вірогідністю вона звернеться за моєю допомогою, ніж піде у салон.

Мама - моя найбільша підтримка, найкраща порадниця і найкраща подруга. Її безмежна любов і турбота дарують мені силу і впевненість в собі.