Ірина 🦋

Омолоджуючі гідрогелеві патчі із золотом та гіалуроновою кислотою

Ці патчі я купувала вже 3 раза, співвідношення 💵ціна=якість відмінна, особливо якщо брати за знижками.

Патчі йдуть у картонній упаковці з милою свинкою 🐽, усередині пластикова коробочка 🎁 з 60 золотистими ⭐️ гелевими патчами, зручно, що є лопатка, не потрібно лазити в баночку руками. Рідин 💧багато, патчі завжди добре просочені, навіть коли їх залишається мало рідина не закінчується. Зберігаю їх у холодильнику ☃️

Вони не печуть 🔥, і не дратують чутливу шкіру під очима 👀, але на обличчі перші 10 хвилин вони погано тримаються, з ними потрібно лежати що б вони не сповзали.

Наносити їх можна по-різному, гострим куточком усередину або назовні. Також іноді наношу їх на носогубні складки.

У мене ніколи не виходило застосовувати їх курсом кожен день, можливо тоді був би кращий результат.

Патчі відмінно використовувати вранці, так як вони охолоджують❄️ шкіру, і допомагають зняти ранковий набряк під очима, так само за рахунок зволоження 💦 на час розгладжуються дрібні зморшки та заломи від подушки🛌, але зазвичай я в це поспішаю час на роботу, і у мене немає зайвих 20-30 хвилин на патчі 🙈

Від них не потрібно чекати на якесь диво, ефект тимчасовий, це більше як експрес засіб для тонізування шкіри ✨

Ви використовуєте патчі? Якщо так, то які подобаються?

Petitfee & Koelf Gold & Snail Hydrogel Eye Patch

Petitfee & Koelf Agave Cooling Hydrogel Eye Mask

Petitfee & Koelf Black Pearl&Gold Hydrogel Eye Patch

Petitfee & Koelf Collagen & Co Q10 Hydrogel Eye Patch

FarmStay Water Full Hydrogel Eye Patch

King Rose Seaweed Green Gel Eye Mask

Medi Peel Hyaluron Rose Peptide 9 Ampoule Eye Patch

Medi Peel Hyaluron Aqua Peptide 9 Ampoule Eye Patch

Secret Key Marine Racoony Hydrogel Eye & Multi Patch