Омолоджуючі гідрогелеві патчі із золотом та гіалуроновою кислотою
Elizavecca Gold Hyaluronic Acid Eye Patch 🐷
Ці патчі я купувала вже 3 раза, співвідношення 💵ціна=якість відмінна, особливо якщо брати за знижками.
Патчі йдуть у картонній упаковці з милою свинкою 🐽, усередині пластикова коробочка 🎁 з 60 золотистими ⭐️ гелевими патчами, зручно, що є лопатка, не потрібно лазити в баночку руками. Рідин 💧багато, патчі завжди добре просочені, навіть коли їх залишається мало рідина не закінчується. Зберігаю їх у холодильнику ☃️
Вони не печуть 🔥, і не дратують чутливу шкіру під очима 👀, але на обличчі перші 10 хвилин вони погано тримаються, з ними потрібно лежати що б вони не сповзали.
Наносити їх можна по-різному, гострим куточком усередину або назовні. Також іноді наношу їх на носогубні складки.
У мене ніколи не виходило застосовувати їх курсом кожен день, можливо тоді був би кращий результат.
Патчі відмінно використовувати вранці, так як вони охолоджують❄️ шкіру, і допомагають зняти ранковий набряк під очима, так само за рахунок зволоження 💦 на час розгладжуються дрібні зморшки та заломи від подушки🛌, але зазвичай я в це поспішаю час на роботу, і у мене немає зайвих 20-30 хвилин на патчі 🙈
Від них не потрібно чекати на якесь диво, ефект тимчасовий, це більше як експрес засіб для тонізування шкіри ✨
Ви використовуєте патчі? Якщо так, то які подобаються?