Багацька Ірина

Ранок починається не з кави, а з догляду. Огляд патчів від Talika

Ранок починається не з кави, а з догляду. Огляд патчів від Talika

Ніч видалась непроста, і зранку необхідно було прибрати наслідки безсоння з під очей. Тож прийшов час протестувати патчі від Talika. Далі детальніше про мій досвід з цим засобом.

Патчі знаходиться у саше, яке легко відкривається. Кожен патч має захисні мембрани, які запобігають їх склеюванню між собою. Вони занурені у велику кількість активної речовини.

Самі патчі гелеві, тоненькі, ідеально накладаються на шкіру.

Аромат при використанні майже не відчувається, він легкий, косметичний, ненав’язливий.

Я використовувала ці патчі, як швидку допомогу після безсонної ночі. Після ранкового очищення шкіри, наклала їх під очима. Не охолоджувала попередньо, але це й не було необхідним.

Не знайшла інформації скільки саме потрібно їх тримати, тому залишила стандартно на 15 хвилин. При використанні патчів, я намагаюся не ходити, а просто полежати з ними, щоб ефект на шкірі був максимальним.

Після нанесення відчувається приємна прохолода. Я не можу себе назвати фанатом такого типу догляду, але від Talika Bio Enzymes Eye Patch дійсно є видимий ефект:

  1. Зникли набряки і синці під очима, і це вже перемога.
  2. Шкіра під очима відчувається дуже добре зволоженою.
  3. Менш помітними стали невеликі мімічні зморшки.

Єдиний мінус цих патчів – досить висока ціна. Проте, я всеодно рекомендувала би мати їх в арсеналі, на випадок потреби екстрено привести шкіру до ладу.

Дякую за увагу!❤️‍🔥