Коли подарунок пе ревершив всі очікування
Я отримала від Make up та Kerastase професійний засіб : термозахисна сироватка-філер для дисципліни та відновлення всіх типів пошкодженого волосся Kerastase Premiere Serum Filler Fondamental
Всю лінійку Premiere я тестувала раніше та ділилась відгуком в дописі: https://club.makeup.com.ua/post/34237/ .
Не мала великих очікувань, адже не всі засоби залишили 100% позитивні враження.
Засіб прийшов в дуже красивій червоній коробці , розпаковка в дописі: https://club.makeup.com.ua/looks/38007/ , а в середині стильна, важка, металева баночка , яка чудово доповнить, будь -яку, поличку.
Об'єм: 90ml
Вартість : 2060грн
Засіб має зручний дозатор , за допомогою якого легко отримати бажану кількість продукту.
Термозахисна сироватка-філер для дисципліни та відновлення всіх типів пошкодженого волосся, поєднує в складі лимонну кислоту з гліцином і пептидами.
Дана комбінація надає делікатний і ефективний догляд.
Текстура та аромат
Аромат сироватки Kérastase Première:
- верхні ноти: мандарин, цитрус
- серце аромату: жасмин, апельсиновий цвіт
- основа: деревина
Не всім сподобалась дана віддушка, але для мене це приємний цитрусово-свіжий аромат, саме від сироватки він довго залишається на волоссі і мене це дуже радує.
Текстура засобу кремова , приємна , білого кольору.
Спосіб використання та враження
Як використовую?:
Наношу на вимите й підсушене рушником волосся, не змиваю, та висушую волосся феном.
Розхід засобу середній мені потрібно 4 натиски для 1 використання.
Протягом даного періоду, коли отримала сиворотку - рука постійно до неї тягнеться. Подобається дизайн, процес нанесення, аромат . Дуже приємний ритуал .
- сироватка має властивість захищати від підвищених температур до 230°C, це чудово , адже я постійно використовую фен і періодично вирівнювач.
- чудово згладжує пухнастість
- ніби огортає волосину і завдяки цьому волосся стає важче, гладеньке та має красивий блиск
- волосся після використання сиворотки слухняне , не плутається та дійсно дисципліноване)
Радію , що в моєму догляді з'явився такий чудовий доглядовий засіб.
Вдячна Make up за розкішний подарунок.
Дана сироватка особисто по моїх відчуттях , орієнтуючись , як працює на моєму волоссі - наразі мій топ, серед всіх позицій лінійки.
Коментарі (0)