Sabrina 🩷

#Ilovemymommakeupclub

#Ilovemymommakeupclub

В нас з мамою однаковий тип шкіри - комбінований, Т-зона завжди блищить, а щічкам завжди не вистачає живлення та зволоження.

Перш фото буде з моїми засобами а друге з маминими.

Почну з догляду за обличчям:

1. Пінка для вмивання - це обов'язкова процедура перед сном, тому для себе і мами придбала цю класну парочку. Пінки добре очищають, живлять та заспокоюють шкіру. Не стягують та не пересушують.

Моя/мамина

#Ilovemymommakeupclub
#Ilovemymommakeupclub

Обирали для себе такі, які не залишають після себе липкості, мають легку та ніжну текстуру.

Тканинні масочки використовуємо 1-2 рази на тиждень, це найкращі пів години, бо знайдеться той хто завжди смішить а коли на тобі маска то сміятися дуже складно))

Я люблю гідрогелеві патчі, бо відразу бачу як добре вони діють, особливо зранку, а мама завжди наносить рідкі патчі, вони для неї простіші у використанні.

Для нас крем має бути легкої текстури, бо жирні креми дуже обтяжують обличчя, та не підходять нашому типу шкіри навіть взимку, нам хочеться легкості та свіжості тому наш вибір припав на цих красунь баночок.

Перейду до догляду за шкірою всього тіла

Після душу порадувати свою шкіру ніжним лосьйоном, або кремом, це те що треба, тому поки тестуємо такі засоби. Баночок саме з таким засобом нам вистачає на місяць, бо користуємось ним майже щодня.

Креми для рук ми просто обожнюємо, мама завжди тестує щось новеньке, зараз в неї знайшла ось таку мініатюрку, інколи купує FarmStay, вони коштують не дорого і мають легку текстуру

Я нещодавно відкрила для себе бренд MERMADE і користують парфумованим кремом, має гарний аромат, але текстура крему для мене занадто щільна.

Обожнюємо цукрові скраби, ці аромати просто неймовірні, а шкіра після них м'якенька та ніжна, зазвичай я приділяю особливу увагу ніжкам, бо як і в більшості дівчат це моя "проблема зона", тут я генами трошки не в маму бо в неї худенькі та стрункі ніжки.

До гелів в мене особлива любов бо можу приймати ванну годинами, разом з пінками, солями, арома маслами та бомбочками для ванни. А ось мама до гелів байдужа, бо полюбились їй пінки, улюблена від Bilou, там неймовірно соковиті аромати, які залишаються на тілі ще кілька годин після душу.

Полюбилися знамениті Victoria's Secret, хоча більшість ароматів дуже солодкі, ми знайшли для себе хороші аромати які мають більш ніжніший аромат.

Нещодавно відкрили для себе парфумовані дезодоранти, тепер будемо тестувати кожен раз щось новеньке, але ось ці два дуже крутезні, мій має квітковий аромат, а мамин смачно пахне грушею, тому однозначно рекомендую, але скоріше за все тим, хто не страждає від надмірних виділень поту, бо захищають від нього не на 100%, бо це все ж не антиперспірант.

Для мами в першу чергу догляд за губами це зволоження та пом'якшення тому вона обирає Carmex, а я полюбляю тестити новинки блисків, ось цей наприклад легко поколює на губах, та має ледь помітний ефект збільшення.

Бережіть себе, своїх матусь, та рідних, вони найцінніше, що в нас є 🩷