𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Що повторно придбала від La'dor?

Що повторно придбала від La'dor?

Від La'dor у мене багато засобів ( на першому фото ще не всі), дуже подобається ця марка.


Що саме вирішила придбати повторно?

Що повторно придбала від La'dor?

Знайомство з протеїновою маскою у мене видалося дуже вдалим. Вперше я її брала в об'ємі 150 мл. І невдовзі вирішила взяти великий об'єм (530 мл.). На моєму освітленому і пошкодженому волоссі ця маска працює прекрасно. Вона буквально оживляє його, наповнює, робить доглянутим. І візуально і тактильно мені все подобається, ефект від неї класний. Але я користуюся нею не на постійній основі, а чередую з іншими, бо їх у мене багато (штук 6 точно).
Десь читала, що дівчата писали, що між малим і великим об'ємом відрізняється склад, та спеціально передивилась. Нічого подібного, і в 150 мл і в 530 мл він ідентичний.

Також від La'dor обожнюю клей-сироватку. Спочатку декілька разів брала цей засіб у флаконах по 15 мл, а потім вирішила взяти великий об'єм, тубу на 150 грам. І поки на неї була акція, взяла ще одну про запас, хоча використовується вона дуже економно.
Сироватка-клей призначена проти посічених кінчиків. Вона не має якихось магічних властивостей, щоб вмить позбавити від цієї проблеми, але при регулярному застосуванні може запобігти утворенню. Не те, щоб зовсім не було посічених кінчиків, але суттєво менше. Наношу її як на вологе (частіше), так і на сухе волосся. Засіб не обтяжує, ефективно розгладжує і приборкує пухнастість, зволожує, насичує, надає блиску і лоску. Волосся з нею більш доглянуте, живе, гладеньке, пружне і не таке ламке. Для мене цей незмивний засіб один з найкращих. А ще у нього дуже приємний аромат.

Повторно заказала ще пару пробників маски-пілінг з чайним деревом. Цікавий засіб. Він призначений виключно для шкіри голови (не на все волосся). Чайне дерево, ментол й інші компоненти дають дуже виражений охолоджуючий ефект, я б навіть сказала, що підморожуючий. Це така свіжість, що просто ух! Перші враження можуть виникнути неоднозначними, бо не всім до вподоби настільки морозна свіжість, немов занурив голову у сніг )) Але на літо буде як раз актуально. Від цієї маски-пілінгу я очікувала ефективного очищення і подовження чистоти волосся, але нажаль моя схильна до жирності шкіра голови все одно забруднюється у звичному режимі. Та все ж хотілося зазначити, що завдяки особливим компонентам, покращується мікроциркуляція крові, що гарно впливає на всі процеси, в тому числі на ріст і запобігання випадінню, що для мене важливо. Думаю взяти повний формат саме з акцентом на запобігання випадінню, бо з кінця весни у мене завжди починає активно випадати волосся. Сподіваюся, що буде ефект, а там подивимося.

Дякую за увагу ❤️