Заспокійлива альгінатна маска Joko Blend з екстрактом зеленого чаю і алое вера
Перша альгінатна маска у житті 😱
Всім привіт! Нарешті я добралась до бестселера нашого клубу - масочок від Joko Blend! Обрала зразу набір з 5 штучок, і почала з моїх улюблених - заспокійливих.
Часто заспокійливі масочки я застосовую після душу (навіть не гарячого), бо шкіра дуже червоніє опісля і її просто необхідно привести до ладу.
Враження
Масочка упакована в пакетик, в якому є поділка, за допомогою якої її можна відкрити швидко та акуратно. Також в наборі з 5 масок, є пластикова мисочка і ложечка, в якій дуже зручно замішувати і лопаткою наносити на обличчя.
Порошок дрібного помелу дуже приємного аромату (відчуваю нотки ванілі), навіть замітила маленькі часточки блискіток ✨.
Робила все по інтструкції. Відміряла потрібну кількість води (60 грам), та додала одразу, бо якщо поступово, будуть комочки. І отут треба діяти швидко, як тільки отримали потрібну консистенцію - одразу наносити на обличчя. БО я поки зробила фотки, воно вже застило трохи 😅 Тому тут максимально швидко все робимо.
Маска наноситься легко, я навіть не впустила нікуди її 😄 Плюс, що засобу дуже багато, і його можна розтягнути і на рот (як зробила я) і на шию. Застигає майже одразу, в мене це було за 10 хв, але я її поносила до 15 хв десь. Під час процесу, відчувала незначний приємний холодок. Знімається одним шаром, легко і без зусиль.
Шкіра опісля заспокоєна, має рівніший тон, навіть пори візуально стали менш помітні.
Що по складу? (на фото ефект до та після)
Diatomaceous Earth, Sodium Alginate, Calcium Sulfate, Sodium Pyrophosphate, Aloe Vera Powder, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Camellia Sinensis Extract, Aloe Vera Extract, Mica, Titanium Dioxide, Ultramarines, Parfum.
Маска на основі так званої гірської муки, і містить екстракт алое, вітамін Е, вітамін А і екстракт зеленого чаю. Нічого лишнього, склад максимально простий і дієвий.
Висновки
Враховуючи, що це перший досвід такого типу масочок, мені вона дуже сподобалась. Вона виконала всі заявлені функції, особливо, що замітила це зменшення візуальності пор і зняла подразнення шкіри 🙌
Яка маска від Joko Blend є вашою наулюбленішою, і якою мені скористуватись наступною? 😊
Коментарі (0)