Beautiful land💞

Шампунь "Очищення та свіжість" Mr.Scrubber

Усім привітики.

Сьогодні у нас допис буде про шампунь від бренду Mr.Scrubber, це було моє перше знайомство з цим брендом і воно не залишиться забутим..

Упакування виготовлено з міцного якісного пластику білого кольору, у строгому мінімалістичному дизайні, що підкреслює ясність і простоту продукта, роблячи його легко впізнаваним і привабливим.

Ковпачок також виготовлений з пластику чорного кольору, з кришкою типу диск-топ.

Консистенція гелеподібна, але не занадто густа, легко наноситься на волосся, не стікаючи. Має прозорий колір. Легко піниться та змивається, не залишаючи слідів.

Має приємний свіжий аромат ментолу, дуже нагадує ментолову жувальну гумку, яка надає свіжості та оживляє почуття. На початку мене це трохи турбувало, оскільки я боялася пахнути цим цілими днями, але зрозуміла, що аромат не залишає за собою сліду, лише приємний, м'який, легкий аромат свіжості💨.

Об'єм - 200 мл, мені його вистачило на місяць + неділю.

Ефект від шампуня...

Як запевняє нас виробник "Освіжає не тільки голову, але й думки...."

Дійсно, під час використання шампуня з ментолом виникає відчуття освіження і спокою одночасно. Нове миття приносить нові думки. Під час миття не відчувається жодного печіння, і сам ментол сприймається тільки ароматом.

Саме волосся стає приємно м'яким на дотик, маю жирний тип шкіри і чудово вимивається від бруду і залишається чистим на +1 день, не сплутується і легко розчісується. Я не використовувала в догляді маски чи щось інше, лише цей шампунь.

Отже, це все, дякую за увагу🥰

13 травня, 2024
Beautiful land💞
13 травня, 2024