𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Не ідеальний, але як бюджетний варіант - досить не поганий

Тональні засоби я наношу різними засобами, за настроєм та бажаного покриття, чи то більш невагомого, або щільного.

Не ідеальний, але як бю�джетний варіант - досить не поганий

У Ruby rose в асортименті є декілька спонжів різних форм. У мене з плоским зрізом.

Спонж голубого кольору, приємний на дотик, м'який, ніжний до шкіри.
При змочуванні стає більшим рази в 1.5 точно. Збільшуючись в об'ємі, текстура матеріалу стає ще більш м'якою, немов розрихлюється, а в сухому вигляді вона більш щільна і пружна.

У сухому стані спонжем користувалася лише раз, потім наносила ним основу лише вологим. Справа в тому, що так він з'їдає дуже багато засобу і виходить не економно.
Якщо ж наносити основу вологим, то ситуація в рази краща. У мене уходить рівно стільки ж основи, як і при нанесенні пензликом, чи руками.

Вологий спонж забезпечує дуже невагоме і легке покриття, рівномірно розподіляє тон, тут зовсім немає нарікань - основа лягає ідеально, при цьому можна швидко справитися з її нанесенням.
Я роблю ніби вбиваючі рухи спонжем, не розтираю.

Додержуючись гігієни, після кожного використання я мию спонж. Очищую частіше пінкою для вмивання і хочеться відмітити, що очистити його не так уж і легко, треба додати до цього зусиль, бо тональний засіб не охоче відмивається. Висохнути даю звичним шляхом, самому по собі, без використання нагрівальних приладів.

В принципі, як бюджетний варіант, він досить не поганий, але якість відповідає ціні.
Після декількох використань помітила, що на спонжі з'явилися пошкодження. Чи то я зачепила нігтем при митті, чи то така якість матеріалу... В деяких місцях він став більш пористий, але поки це ніяк не впливає на його функціональність. Невеличка виямка, яка була присутня спочатку збоку спонжа не вирівнялася, але ця деформація теж великої ролі не грає.

Якщо ви не готові платити за такий б'юті девайс більш значну суму, то можна спробувати, враховуючи певні моменти.
Дана форма для мене зручна, для тону- те що треба. Іншою випуклою стороною можна розподіляти консилер.

Спонж не ідеальний, але і поганим його назвати не можу. Свою роботу виконує дуже гарно, а от якість матеріалу могла б бути і краще.