wowmom

#testmakeupclub

#testmakeupclub
#testmakeupclub

Привіт, красуні!

Що ж, нещодавно і до мене доїхав яскравий бокс з косметикою від нашого улюбленого Lamel, в якому були дуже яскраві рум'яна і, вже багатьом давно знайома, туш у зеленому дизайні Fly Lash.

Я вирішила, що детальний огляд розділю на дві частини, тому що хочеться детальніше поговорити про кожний засіб окремо.

Почну з туші...

І хоч нею я користувалася лише пару разів, вона вже встигла мене "здивувати"...

#testmakeupclub

У туші Fly Lash доволі зручна силіконова щіточка, невеличкого розміру, з м'якими щетинками.

Мінус полягає в тому, що на кінчику щітки набирається занадто багато продукту, тому не дуже зручно профарбовувати вії у внутрішніх та зовнішніх куточках ока. Плюс, туш, яка знаходиться на щітці, контактує з повітрям, а потім знов потрапляє у тюбик, і таким чином, вона швидше буде псуватися.

Але то все дрібниці, адже нас цікавить що? Правильно! Ефект!

Тому пропоную роздивитися, як туш поводить себе на моїх віях.

До слова, вії від природи в мене досить непогані, і майже будь-яка туш працює на них добре.

Lamel Fly Lash класно подовжує, розділяє кожну волосинку, і додає невеликого об'єму. Спочатку, я була в захваті від результату після першого використання, бо хоч я і не отримала "драматичний ефект", проте очі з тушшю стали більш виразними.

Наносила її я десь о четвертій вечора, і приблизно в 21:00 без проблем змила її гідрофільною олією. Це не термо туш, тому вона прекрасно розчинилася без зайвих рухів. Це мені також дуже сподобалося, адже з термо тушами мені інколи доводиться "повозитися".

Проте, на наступний день, мене чекав неприємний сюрприз.

Макіяж я зробила о 7й ранку, їздила по місту у справах, а потім як глянула в дзеркало! А там побачила, що туш дуже сильно осипалася під очима. Це було приблизно в 15:00, і, як на мене, це дуже поганий показник по стійкості.

Що ж тоді очікувати, якщо не дай господи, потрапити з тушшю під дощ?

Я можу закрити очі на багато речей: типу недостатнє подовження, або незручну щітку, або на будь-що, окрім осипань.

А якщо врахувати момент, що на момент написання допису, туш вартує 329 грн, то це на мою, думку взагалі не бюджетно для такої якості.

Я пам'ятаю, що минула "блогерська" версія туші Fly Lash теж мала таку проблему, але виробник щось змінив у формулі, і потім все стало нормально.

Будь ласка, Lamel, зроби і в цей раз так само!

Дякую за увагу 😘