VICTORIA М🌹

Ополіскувач від парадантозу для ротової порожнини натуральний Comex Ayurvedic Natural

Ополіскувач від парадантозу для ротової порожнини натуральний Comex Ayurvedic Natural

Особливих проблем в ротовій порожнині я не маю, стоматолог мій каже, що гігієна в мене хороша та іноді роблю чистки в нього

Та й якісь спеціальні засоби я не використовую в домашньому догляді

Ополіскувачами я користуюсь кожного дня, від Comex придбала через склад, а не тому що маю проблеми

Water/Вода очищена, Sorbitol**/ Сорбіт, Glycerin**/Гліцерин

рослинний, Aloe Barbadensis Leaf Extract**/Екстракт алоє, Hamamelis Virginiana Leaf Extract**/Екстракт гамамелісу, Quercus Robur Bark Extract**/Екстракт кори дуба,

Acorus Calamus (Sweet Flag) Essential Oil/Ефірна олія корня аїру, Eucalypte (Eucalyptus globulus) Essential Oil/

Ефірна олія евкаліпту, Peppermint (Mentha piperita) Leaf Essential Oil/Ефірна олія мʼяти, Potassium

Sorbate**/Сорбат калію, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract*/ Органічний екстракт кокосу, PEG-40 Hydrogenatedcastor oil**/ Гідрогенізована рицинова олія, Colour/Барвник.

Ефірна олія кореня аїру - знеболює, знімає запалення, активна профілактика пародонтозу.

Ефірна олія евкаліпту - має антибактеріальну дію, усуває запальні процеси та неприємний запах з рота.

Екстракт алое вера - швидко загоює, відновлює слизову оболонку.

Екстракт гамамелісу - позитивно впливає на стан ясен, має протимікробну дію.

Екстракт кори дуба - сприяє усуненню кровоточивості та

зміцненню кровоносних судин ясен.

Ефірна олія мʼяти - усуває зубний біль та запальні процеси ротової порожнини.

Органічний екстракт кокосу - відбілює зубну емаль, заспокоює подразнення.

Засіб знаходиться в пляшечці обʼємом 250 мл. без спеціального ковпачка для наповнення, тому я не викидала кришечку від попереднього ополіскувача

Рідина мʼятного приємного кольору, має також мʼятний запах та смак, не різкий

В процесі полоскання в роті не було неприємних відчуттів, ясна не пекло, піна не утворювалась, зʼявлялось відчуття свіжості та чистоти

Має підходити чутливим зубам та яснам

Загалом мені підійшов ополіскувач Comex, як доступна і натуральна альтернатива розкрученим засобам, які обпікають ротову порожнину

Обовʼязково придбаю ще такий, а також хочу спробувати ополіскувач від карієсу 🌹

13 травня, 2024
VICTORIA М🌹
13 травня, 2024