𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

#garniertest: Нічна сироватка з вітаміном С для вирівнювання тону і мікрорельєфу шкіри

#garniertest: Нічна сироватка з вітаміном С для вирівнювання тону і мікрорельєфу шкіри

Нічна сироватка з вітаміном С - це засіб, який призначений для вирівнювання тону і мікро рельєфу шкіри, боротьби з пігментацією і зморшками. При цьому, виробник зазначає, що ефект накопичувальний і його можна оцінити через 2 місяці.

Сироватка в затемненому скляному флаконі, має зручну піпетку, яка добре набирає засіб.
Аромат приємний, характерний до цієї лінійки, цитрусовий, але стриманий, не інтенсивний.
Вона прозора, з жовтуватим відтінком. Вона рідка, але щільніша за воду. Крапля не тримає форму і розтікається, але з нанесенням проблем не виникає. Спочатку я наливаю її у долоню, а потім пальцями переношу на обличчя.

Якщо наносити не багато, то сироватка відносно швидко вбирається шкірою, а в більшій кількості може навіть показатися, що вона дуже поживна, наче легка олійка і тоді всотується довше.
Мені вистачає приблизно 1/3 піпетки. Використовується вона в принципі економно, на 2 місяці вистачить точно.

Відчуття в процесі нанесення комфортні. Якщо на шкірі є відкриті ранки, то їх може пощіпувати (у мене таке було всього пару раз) а так ніякого подразнення, чи печіння не виникає. Жовтий колір шкіру не фарбує.

Одразу після розподілення таке відчуття, що і правда немов наносиш олійку, бо сироватка масна, але якимось чином вона досить швидко вбирається (за умови, якщо використати оптимальну кількість) і тоді зовсім вже не здається жирною. Одразу фініш після неї сяйливий, та буквально через декілька хвилин він стає спокійнішим і обличчя вже не так блищить.

По відчуттям сироватка непогано зволожує і пом'якшує шкіру, але залишає після себе липкість, яка виражена хвилин 10-15 точно. Липкість хоть і не значна, але певний час присутня. Десь після пів години нанесення я вже її не відчуваю, шкіра на дотик стає більш приємною, гладкою і пружною.

Читала, що ця сироватка у багатьох викликала висипи, але у мене на щастя такої негативною реакції не було.

Після перших днів використання ніяких змін не помічала, та через 2 тижні можу відмітити, що тон шкіри трохи вирівнявся. Та це не якісь кардинальні зміни, щоб візуально бачити, що стан шкіри прям суттєво покращився. Просто невеликі спостереження, бо поки нічого такого глобального нема.
У мене на лобі й інших місцях присутня дрібна пігментація і ці плями поки що на місці. За їх освітлення говорити ще рано, бо по словам виробника результат повинен досягтися більш тривалим використанням. Подивимось.