YuliHrytskoff

#garniertest

#garniertest

Так-так, я теж встигла скористатися промокодом та, разом із своїм замовленням, отримати цілий мішечок косметичних новинок з вітаміном С від Garnier.

Всього у ньому знаходилось 5 повнорозмірних засобів:

1. Нічна сироватка для обличчя з вітаміном С Garnier Skin Naturals Vitamin C Serum.

2. Крем з вітаміном С для тьмяної шкіри навколо очей, з ефектом зменшення видимості темних кіл і надання сяяння.

3. Cонцезахисний денний флюїд з вітаміном С для надання сяяння шкірі обличчя, SPF50+ Garnier Skin Naturals.

4. Зволожувальний легкий крем з AHA-BHA кислотами та вугіллям, для надання матовості шкірі обличчя Garnier Pure Active Daily Mattifying Air Cream.

5. Гіалуронова тканинна маска-желе з ефектом охолодження та зволоження для шкіри обличчя з ознаками втоми Garnier Skin Naturals Hyaluronic Cryo Jelly Sheet Mask.

А тепер – більш детальна характеристика кожного засобу та мої враження від них)

#garniertest

Флюїд я почала використовувати буквально через декілька днів після отримання свого мішечку, тому про нього в мене склалася найбільш об’єктивна думка.

Флюїд розфасований у яскраву жовто-білу тубу, яка має дуже зручний видовжений носик для дозування засобу. Туба, в свою чергу, була запакована в індивідуальну картонну коробочку, що приємно)

Консистенція флюїду досить рідка, навіть дещо водяниста, але завдяки цьому його дуже легко розприділяти по шкірі.

Текстура однорідна, не розшаровується.

Запах легенький косметичний, приємний, не дратує та не відволікає. Відчуваю його близько півгодини після нанесення флюїду. Типовий для багатьох засобів від Garnier.

Колір. Флюїд тонуючий, має виражений бежево-жовтуватий підтон. Для дівчат з білосніжною шкірою, думаю, може бути затемним та жовтити шкіру. Для мене, на даний момент, поки шкіра після зими ще дуже світла, також трішки затемний, але не критично, оскільки відтінок флюїду – це майже мій природній відтінок засмаги)

Флюїд дуже легко розприділяється по шкірі, не залишаючи розводів. Я, зазвичай, наношу його просто пальцями, а потім, для забезпечення більш рівномірного покриття, можу пройтись по шкірі ледь вологим спонжем. Флюїд не западає у дрібні зморшки, чи пори, не підкреслює лущення чи якісь інші недоліки, не лягає плямами, не скочується. Взагалі, на шкірі поводить себе дуже чемно. Але й почервоніння, прищики чи якісь недосконалості він не маскує абсолютно. Просто тонує шкіру, залишаючи приємний природньо-сяючий фініш. Вже годинки за дві після нанесення підлаштовується під тон шкіри. Не провокує надмірної жирності чи висипань, пори не забиває.

Взагалі, приємно здивована якістю цього флюїду, поки-що мене в ньому все влаштовує.

Ну і фото, як флюїд виглядає на моїй шкірі. На мені він дивиться досить гармонійно) Перше фото в каруселі – фото з флюїдом, друге – чиста шкіра одразу після її очищення.

Маску я спробувала із всього набору другою.

По пакуванню – все стандартно: індивідуальна профольгована зсередини упаковка з яскравим дизайном, всередині – сама маска, щедро просочена есенцією.

Лекало маски зручне, досить велике, підійде для будь-якої форми обличчя. Має вирізи для очей, рота, носа. Комфортно відчувається на обличчі, не сповзає.

Есенція гелево-желейна, має приємний освіжаючий алое-огірковий запах. В пакеті її більш ніж достатньо, нанесла її ще й на шию та зону декольте.

Маску наносила на очищену суху шкіру обличчя. Лекало зручне, не сповзає та не заважає, з маскою можна просто полежати-відпочити, а можна продовжувати виконувати свої домашні справи. Через декілька хвилин після нанесення починає відчуватися приємне охолодження і легке поколювання, але ці відчуття не спричиняють дискомфорту, навпаки – навіть відчувається якийсь лімфодренажний ефект.

Всього витримала маску на шкірі 15 хв. Одразу після її зняття ще є невелика липкість, але не критично. Шкіра після маски дуже гарно зволожена, сяюча, зійшли невеличкі набряки, взагалі – в неї прекрасний тонізуючий ефект.

Підсумовуючи, скажу, що маска сподобалась – до неї взагалі ніяких претензій!

Крем, як і флюїд, також приїхав до мене запакованим в індивідуальну картонну коробочку, сам же пофасований у скляну естетичну баночку, на якій була контрольна клейка стрічка.

Консистенція крему досить нетипова, вона наче й кремова, але абсолютно позбавлена жирності, а на дотик – немов із бархату. От дуже приємна! І я раніше такої не зустрічала в жодному доглядовому засобі)

Текстура однорідна.

Щільність мінімальна.

Запах – легесенький і ледь відчутний косметично-свіжий. Мені нагадав щось із миючих засобів, принаймні, я щось дуже схоже мала) Запах відчувається тільки під час нанесення і буквально декілька хвилин після, тому абсолютно не заважає і не відволікає.

Колір – чорний. Цей момент меже дуже здивував, чесно кажучи) Але шкіру крем не забарвлює, тому за це не варто хвилюватися. Єдине, з кремом все ж таки важливо не переборщувати, бо при надмірній його кількості злегка може темнити шкіру.

Наноситься і розприділяється крем дуже легко. Поглинається буквально за руками, тому, якщо використовувати його зранку – одразу можна приступати до нанесення макіяжу. Коли наношу крем на шкіру, в мене виникає таке враження, наче на ній якийсь бархат – і шкіра виглядає, та й на дотик – стає такою ж самою.

Крем прекрасно матує, шкіра з ним бархатиста, наче персик. Лущення, чи якісь недоліки не підкреслює. Абсолютно не провокує жирності, липкості, плівки, відчуття маски чи будь-яких інших дискомфортних відчутті. Взагалі, дуже комфортний на обличчі.

Зволоження дає несуттєве. Як на мене, цей крем – хороший варіант для літа, дівчат із жирною/комбінованою шкіру, а також як база під макіяж.

Туба крему була запакована в картонну коробочку, на якій можна ознайомитись зі всіма необхідними відомостями про засіб від виробника. Сам крем пофасований в м’яку тубу, з цікавим носиком для його дозування.

Консистенція крему дуже легенька, гелево-кремова, абсолютно не жирна та не щільна, завдяки чому його легко розприділяти по делікатній шкірі повік, абсолютно її не розтягуючи та не травмуючи.

Колір – жовто-золотистий. На сонці можна розгледіти дрібні золотисті сяючі часточки, думаю, що саме вони й надають шкірі сяяння і візуальне освітлення. Шкіру крем не тонує, але й важливо не переборщувати з кількістю.

Запах – відсутній.

Наноситься крем дуже легко, поглинається, як і крем для шкіри обличчя, буквально за руками, тому крем спокійно можна використовувати в якості денного, оскільки після його нанесення відразу можна приступати до макіяжу. До речі, з декоративною косметикою не конфліктує, на її стійкість не впливає.

Крем легенько зволожує шкіру, гарно її тонізує, має охолоджуючий ефект. Непогано тонізує, зменшує набряки. За рахунок наявності золотистих сяючих часточок, візуально робить шкіру світлішою та більш сяючою. Думаю, цей ефект сподобається дівчатам, які мають темні кола під очима чи в загальному тьмяну шкіру.

В цілому, крем непоганий! Гарний варіант саме на літо, для зими мені від нього зволоження було б явно замало.

От сироватку зі всього набору засобів я хотіла найбільше! Проте, користуватись нею планувала пізніше, оскільки в мене ітак відкрито декілька сироваток і її вже просто немає куди втиснути у мою рутину) Але що ж, довелось відкласти всі свої відкриті сироватки і терміново розпочинати користуватись сироваткою Garnier Skin Naturals Vitamin C Serum)

Флакон сироватки виготовлений із затемненого скла, естетичний, приємний. В якості дозатора – піпетка. До речі, також скляна. От все гарно в оформленні – стильно, естетично, красиво. Але ця піпетка… Все ж таки я проти, щоби серуми із вітаміном С мали таку, бо чим частішим буде контакт із повітрям, тим швидше актив втратить свої робочі властивості. Доцільніше було б флакон із помповим дозатором…

Флакон із сироваткою приїхав до мене запакованим в індивідуальну картонну коробочку, що я дуже люблю)

Консистенція сироватки маслянисто-гелева, досить рідка, текуча.

Текстура однорідна.

Колір – прозорий світло-жовтий.

Запах – легенький косметичний, не надто виражений. Притаманний доглядовій косметиці для шкіри обличчя від Garnier з нотками аскорбінки і металу. Ненав’язливий. На шкірі відчувається під час нанесення і до 20 хв після.

Сироватка дуже легко наноситься і розприділяється по шкірі за рахунок рідкої маслянистої консистенції (може самовільно витікати з піпетки, тому тут треба бути обачним). Відразу ж поглинається шкірою, не роблячи її жирною, не утворюючи плівки чи відчуття маски. Єдине – залишає невелику липкість, але мінімально – нічого критичного, хвилин за 15 це відчуття зникає.

Крем поверх неї не скочується.

Сироватка непогано зволожує шкіру, робить її більш сяючою, дрібні мімічні зморшки після її використання стають менш помітними, наче розгладжуються.

Взагалі, вона дуже приємна у використанні та за відчуттями на шкірі. Але на даний момент – це все, що я можу сказати за сироватку, адже, щоб побачити, чи реально вона здатна вирівняти тон шкіри, поборотися з пігментацією, постакне та виконати всі інші обіцянки виробника – покаже тільки час.

На даний момент я задоволена всіма засобами від Garnier, про які йшла мова у цьому дописі. Та в процесі користування косметикою для обличчя, думка може неодноразово змінюватись, а про реальний ефект від використання можна говорити після, щонайменше, місяця регулярного використання, а краще – по закінченню флаконів. Тому, цей допис – це тільки попередні враження про засоби, думаю, по їх закінченню та формуванню остаточної думки, я ще напишу окремі відгуки на кожен із косметичних засобів.