#ilovemymommakeupclub
Б'юті-вечор з мамою💅
Раніше, у далекому дитинстві та у підлітковому віці, я часто влаштовувала б'юті-вечори з мамою 👩👧 Вона любила робити манікюр та педикюр, а я любила робити маски. Я робила маски для волосся з меду та яєць та різні глиняні маски для обличчя 💆 Маски доводилося витримувати по півгодини, тож час вичікування займало спостереження як мама робить собі манікюр 💅
Пам'ятаю, у неї була величезна колекція лаків різних відтінків і текстур, від нюду до неону 🌈 Вона не встигала всіма ними користуватися і дуже засмучувалася, коли спливав термін їхньої придатності ⏳ Манікюр вона змінювала часто за настроєм. Але перед тим, як робити манікюр, вона робила ванни з ромашкою і занурювала туди свої руки 🤲 Я спостерігала за тим, як вона отримує задоволення від цього процесу, нікуди не поспішає, ні на що не відволікається, повністю занурена у свої ритуали 🙌
Ще вона мала лимонне масло для нігтів, яким вона зміцнювала нігтьову пластину в дні відпочинку від лаків. Тоді вона навчила мене стежити за нігтями та зволожувати кутикулу пальців.
Якось вона взяла голочку з наконечником у вигляді кульки і почала малювати візерунки лаком, тоді всі мої шаблони злетіли 🤯 Такого ще я не бачила. А коли вона губкою для миття посуду почала робити градієнт, тоді до мене дійшло: я не найкреативніший учасник цієї родини 😲 Але моя фантазія почала набирати нові оберти, і я реалізувала свою геніальну ідею манікюру: я відростила довгі нігті, наскільки мені це було зручно, і на безіменних пальцях у нігті зробила дірку і посадила туди невеличке металеве кільце 🤩 Мама залишилася під враженням (опустимо момент під яким 😁). І я ходила з таким маніком до школи до того, як це стало мейнстримом 😸
Ще ми любили фарбувати волосся одне одному. Її кидало з темного у світлий і навпаки. Найчастіше вона поверталася до темно-вишневого і це класно виглядало з її зелено-карими очима 👌 Моя ж зупинка завжди була платина ✨
З моїм дорослішанням вона навчила мене багатьом б'юті секретам, завжди звертала мою увагу на деталі, особливо на ті, на які частіше забивають у догляді: на шию та зону декольте, на зону за вухами, на лікті та коліна, на стопи та п'ятки.
Всі ці вечори я досі згадую із приємною ностальгією 🤗
Вже довгий час ми не маємо можливості бачитися, але ми часто телефонуємо 🤳 і розмовляємо по 3 години. Про що можна говорити 3 години?! 🤭 Та про що завгодно, обговорюючи не тільки новини, а й косметику, особливо доглядову, а й у процесі робити манікюр або педикюр 💅
У мене на нігтях тонувальні рум'яна від Maxi Color Maxi Health - 20,
у мами на нігтях лак Maxi Color Long Lasting - відтінок 68
- Огляд на лазерну пилочку Staleks Pro тут https://club.makeup.com.ua/post/18041/
- Огляд на суху олійку для кутикули LUNAmoon тут https://club.makeup.com.ua/post/35763/
Ось такий результат вийшов у нас того вечора (світлини вище)
P.S. Взагалі мені мама тільки пізніше зізналася, що вона хотіла яскраво синім нафарбувати, але знала для чого буде це фото і використала цей рожево-цегляний "під вік". Я її посварила за ейджизм і сказала перефарбувати негайно 🤣
І в останній такій нашій розмові ми обговорювали сонцезахисні сироватки, оскільки кремова або гелева текстура з spf часто псує тональне покриття і досить обтяжує шар на шкірі. Також ми шукали засіб, який не буде таким липким, як звичайний крем.
Вибрала я собі таку сироватку. Як закінчу з тестом, обов'язково насамперед поділюся своєю думкою з мамою, а потім з вами 🤗
Дякую що заглянула, лови пурпурне серце 💜
Коментарі (0)