Spodobaieva Maryna

ForteVita

ForteVita

Взагалі постійно хочеться зробити щось з волоссям. Тож обираємо найменше зло. Фарбою я точно не ризикну, бо рожевий дасть про себе знати. А от тонуючі бальзами та пігменти я обожнюю. Волосся в мене фарбоване на кінцях, але фарба швидко змивається і все повертається до освітленої бази 8-9 рівня. Корені навпаки вже свої, як кажуть «мишачий колір» холодний русявий.

Тож я вирішила спробувати відтінок 8.10 - перлинно-попелястий, щоб трішки захолодити висвітлений низ. Формула засобу збагачена кератином, олією аргани та авокадо, тож я не довго думаючи взяла.

Пакування тут досить стандартне, але лавандовий колір мене підкупив.

Об’єм – 150 мл.

Ціна від 55-90 гривень, що досить бюджетно.

Особливості Supermash ForteVita Balm з опису:
- можна отримати легкий відтінок і насичений тон;
- не містить аміаку;
- ефект ламінування волосся;
- в палітрі – яскраві, оригінальні і натуральні кольори;
- забезпечує рівномірне фарбування;
- простота і легкість у використанні дозволяють провести процедуру самостійно;
- підходить для підтримки тону в перервами між фарбуваннями в салоні;
- не завдає шкоди структурі локонів.

Склад: Aqua, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Ceteareth-50, Steareth-200, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Silicone Quaternium-16, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Laureth Sulfate, Parfum, Basic Blue 99, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Basic Brown 17, Undeceth-11, Acid Violet 43, Argania Spinosa Kernel Oil, HC Blue No. 2, Butyloctanol, Hydrolyzed Keratin, Basic Brown 16, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Triethylene Glycol, Tetrasodium EDTA, Undeceth-5, Sodium Hydroxide, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Застосування: все досить просто, після використання шапуню, віджимаємо волосся рушником і на вологе волосся наносимо бальзам на всю довжину. Час витримки: для легкого відтінку – від 3 до 10 хвилин, для більш насиченого до 30 хвилин. По закінченню часу ретельно промити волосся.

Бальзам досить приємний по аромату, який трішки залишається на волоссі. По відтінку він мені показався досить прозорим, тож я тримала 25 хвилин. Результат мені сподобався не знаю наскільки вистачить але гарно вирівняв колір, волосся не висушив. Відтінок грає при різному освітленні, але камера передає з розовинкою.

ForteVita
ForteVita
ForteVita
ForteVita
ForteVita