#testmakeupclub
Найяскравіший боксик у мене ☺️
В моїх руках такий яскравий і такий бажаний подарунковий бокс від Makeup Club та Lamel 🎀
Всередині я найшла подовжуючу туш для вій та 3 МЕГА яскравих відтіночки пудрових рум'ян 🍑
Рум'яна 🍑
Рум'яна стали невід'ємною частиною щоденного макіяжу💄
І такі яскраві та насичені кольори як 406, 407 та 408 чудово освіжають обличчя і підкреслюють природну красу 🎀
Адже не дивлячись на яскравий пігмент вони лягають досить натурально!
Пластикова коробочка з мінімалістичним дизайном яка містить у собі 3,8г продукту .
Текстура шовкова і зовсім не пилить Мені дуже подобається ,що рум'яна лягають плавно і немає різкого переходу на обличчі, повторюсь, не дивлячись на те , що вони досить яскраві 🔥
Відтінок 406 - pitaya
Рожевий барбі колір з холодним підтоном . Ідеально освіжає обличчя і робить макіяж яскравим і незабутнім 🎀
Відтінок 407 - apricot
Вибуховий мікс рожевого з ноткою помаранчу . Це прекрасний літній варіант , який підкреслить красу будь-якого денного макіяжу 🍑
Відтінок 408 - plum
Мій улюблений , адже найкраще пасує моїм натуральним мейкам 🤎
Приглушений кораловий , такий романтичний і унікальний . Бачу його і в денних , і у вечірніх макіяжах
Продовжуюча Туш 🌿
Туш представлена в яскраво зеленій тубі , що одразу привертає погляд. Так само привертають погляд і вії разом з нею .
Конусна щіточка забезпечує ідеальне профарбовування кожної війки , дійсно подовжує їх і робить ефект " лисьих глазок " 🦊
Відтіночок мега чорний , насичений 🖤
Ідеально все , окрім того, що при нашаровуванні можна побачити грудочки під очима через певний час.
Коли наношу 1 шар, то все гарненько тримається !
Враження Zhukovka 🌸
Мої враження такі ж кольорові , як і продукти тестування ☺️ Тепер мейки і конкурсні роботи засяють новими фарбами , за що я завдячую MUC i Lamel 🍓
Коментарі (0)