#testmakeupclub Туш т а три відтінки рум'ян від Lamel
Дуже багато фото, свотчів та три різних макіяжі 🔥
Всім привіт! Нарешті я протестувала свій перший бокс, і готова поділитися з Вами! Всі продукти мені дуже сподобались, але звичайно не без нюансів 😏 Почнемо!
Бокс прийшов в невеличкій картонній брендованій упаковці Lamel, де написані всі слогани, за яким компанія себе озвучує 🤍 В наборі прийшли:
1. Подовжуюча туш для вій з ефектом накладних вій LAMEL Make Fly Lashhh Mascara;
2. Рум'яна LAMEL Make Up Cheek Colour New 406 Pitaya;
3. Рум'яна LAMEL Make Up Cheek Colour New 407 Apricot;
4. Рум'яна LAMEL Make Up Cheek Colour New 408 Plum.
Tуш для вій з ефектом накладних вій LAMEL Make Fly Lashhh Mascara
Туш має гнучку силіконову кісточку, конусну форму завдяки щетинкам. Вони від основи ширші, і до кінчика щетинок майже немає.
Додам ремарку, що вії у мене середньої довжини, дивляться прямо, багато світлих волосків.
Промалюльовувати вії дуже легко, потрібно лиш пару взмахів рукою, і через кілька секунд вії надзвичайно довгі!
По фото можете побачити, що туш видовжила мої вії більше, ніж в два рази!
Щодо нюансів, по-перше, продукту набираються занадто багато, тому є ризик, що вії злипнуться і можуть бути комочки (тому тут потрібна акуратність, і не промальовувати дуже агресивно 😄), і по-друге, стійкість не висока, під кінець дня трошки осипається.
Примітка: у всіх макіяжах нижче, використовувала конкретно цю туш.
Рум'яна LAMEL Make Up Cheek Colour New
Упаковки є досить мінатюрними та компактними, проте якість не вселяє надії, тому якщо впаде, точно розіб'ється.
Всі рум'яна виглядають дуже яскравими, проте всі лягають натурально та гарно тушуються. Для себе найкращим способом нанесення обрала кісточку, бо спонжиком може лягати плямами.
Трошки пилять, але якщо наносити мало, такої проблеми не виникне.
Рум'яна LAMEL Make Up Cheek Colour New 406 Pitaya
Холодний рожевий колір натурального румянцю, в упаковці виглядає дуже яскравим, проте на обличчі лягає натурально та природньо. Я для себе обрала більше грайливий та іграшковий мейк, це для мене колір дитинства та бадьорості.
Шкіра у мене більше теплого відтінку, хоча вони гарно підлаштувались і під мій підтон. Але думаю, що дівчатам з холодним типом зовнішності підійде ідеально👌
Рум'яна LAMEL Make Up Cheek Colour New 407 Apricot
Найяскравіший колір в палітрі, теплий, яскравий та червоний. З ним виділяються всі контрастні риси обличчя, для мене відтінок не на кожен день, а коли потрібно зробити full makeup. Цей відтінок + червона помада = ідеальний метч.
На фоні цих рум'ян підкреслюється глибина темних рис обличчя, в моєму випадку це брови, вії, та волосся. Не зважаючи на свою яскравість, мають свій шарм та красу ✨
Рум'яна LAMEL Make Up Cheek Colour New 408 Plum
Ідеальний відтінок на кожен день, приглушений рожево-коричневий, але це з першого погляду. Бо через високу пігментацію його досить важко розподілити по шкірі, щоб це виглядав як натуральний румянець. Тому тут одного взмаху пензлика вистачить на дві щоки. Проте відтінок найбільш вдалий та універсальний.
Ось такий огляд вийшов, які рум'яна вам подобаються найбільше і який макіяж? 😊
Коментарі (0)