Spodobaieva Maryna

Yope Shower Gel

Yope Shower Gel
Yope Shower Gel

Напевно сказати, що я у захваті? Це буде дуже легко. В магазині я наосліп обрала два аромати «Кедрове дерево, ялівець і перець чилі» та «Кедр та гіркий апельсин», думаю все зрозуміло, я фанат кедру в ароматах. Але чесно я не очікувала.

Продукт на 97% складається з натуральних та мінімально оброблених компонентів. Веган і не тестується на тваринах. Функціональний і дуже делікатний засіб, про аромат я просто мовчу, напишу про нього в кінці.

Властивості:

  • Кедровий екстракт розгладжує та зміцнює шкіру;
  • Екстракт перцю стимулює мікроциркуляцію;
  • Ялівець та саліцилова кислота дбайливо пом’якшують загрубілі частини шкіри;
  • Сік алое вера та екстракт канабісу зволожують та заспокоюють;
  • Повертає шкірі відчуття комфорту;
  • Оптимальний для щоденної гігієни всіх типів шкіри;
  • Залишає на тілі приємний трав’яний аромат;
  • Сприяє емоційному розслабленню під час і після купання.

Склад: AQUA, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM COCO-SULFATE, COCO GLUCOSIDE, DECYL GLUCOSIDE, GLYCERIN, SORBITOL, PARFUM, CITRIC ACID, LEVULINIC ACID, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, GLYCERYL OLEATE, SODIUM ANISATE, SODIUM LEVULINATE, ALLANTOIN, PANTHENOL, SODIUM COCOYL/OLIVOYL HYDROLYZED OAT PROTEIN, LACTOBACILLUS/ARUNDINARIA GIGANTEA FERMENT FILTRATE, SORBITAN CAPRYLATE, PROPANEDIOL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, FRUCTOSE, FRUCTOSYL COCOATE/OLIVATE, LYSINE, CAPSICUM FRUTESCENS FRUIT EXTRACT, CEDRUS ATLANTICA WOOD EXTRACT, JUNIPERUS COMMUNIS FRUIT EXTRACT, QUILLAJA SAPONARIA WOOD EXTRACT, HUMULUS LUPULUS (HOPS) EXTRACT, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, CANNABIS SATIVA SEED EXTRACT, VETIVERIA ZIZANOIDES ROOT EXTRACT, SALICYLIC ACID, SODIUM CHLORIDE, BENZYL ALCOHOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE. THC 0 %

В складі ми також маємо гліцерин, левулінову та лимону кислоту, аллатоїн, пантенол, олію аргани, амінокислоти та різні екстракти. Він дуже делікатний без пересушення.

Тепер головне про аромат. Відразу аромат унісекс, просто якась неймовірна гармонія з природою. Кедр тут максимально ніжний навіть трішки пудровий, табаско навпаки досить стриманий, ялівець та хміль ідуть фоном, але разом просто не передати словами. Я досить довго думала, бо гель викликав асоціації, що вже щось схоже я відчувала. І я згадала, минулого літа в мене були дві мініатюри ароматів Byredo Gypsy Water та Initio Parfums Prives Rehab і якщо ви знаєте ці аромати, це саме те направлення, щось неймовірно свіже, фужерне та деревинне. Я очікувала досить звичайної віддушки, а отримала розкіш.

Yope Shower Gel
Yope Shower Gel
Yope Shower Gel
Yope Shower Gel
Yope Shower Gel
Yope Shower Gel