Beautiful land💞

Гель-змазка з ароматом полуниці (лубрикант) Биокон

Гель-змазка з ароматом полуниці (лубрикант) Биокон

Привітики всім, сьогоні хочу розповісти про полуничну насолоду, а саме про лубрикант бренду Біокон.

Упакування лубриканта виготовлено з C/LDPE це вказує, що дана упаковка складається в основному з поліетилену низької щільності, але також може містити інші матеріали. Об'ємом 100 мл.

Флакон туба має невеликий отвір в кришці, це дає можливість дозовано використовувати вміст. Приєднаний до кришки ковпачок, щільно закриває отвір.

Гель-змазка з ароматом полуниці (лубрикант) Биокон

Дизайн упаковки лубриканта вирізняється своїм яскравим і стильним виглядом. Основний колір упаковки - насичений малиновий, що привертає увагу та надає продукту сучасного та енергійного вигляду. Кришечка виконана в контрастному чорному кольорі, що додає упаковці елегантності та створює гармонійний баланс.

Лубрикант має гелеподібну консистенцію прозорого кольору, яка дозволяє йому легко розтікатися, забезпечуючи при цьому хороше змащування та зменшує неприємне тертя.

Аромат у нього приємно ягідний — соковитої полуниці🍓. Проте мені здається, що відчувається просто аромат солодких ягід, а не саме полуниці.

Ефект від лубриканта мене вразив. По-перше, він добре змащує, що додає ще більшого відчуття комфорту, зменшує тертя і запобігає розриву презерватива. Побічних реакцій, таких як печіння, подразнення та інші, не було виявлено.

+ виготовлено на водній основі, не містить спирту;

+ не залишає слідів;

+ дуже добре зволожує слизову;

+ містить пантенол, вітамін А та бетаїн;

+ консистенція не липка, не в'язка;

+ не порушує цілісність презервативів і підходить як для вагінального, так і для анального сексу.

Не так багато я пробувала гелів-змазок, але з того досвіду, який маю наразі, ця смазка мені дуже сподобалась своїми властивостями та дією. Тому раджу однозначно!

Отже, дівчатка, це все.

Сьогодні я поділилась пікантно-солодкими враженнями🍓, тож бажаю всім чудового палкого кохання, адже це дуже корисно для здоров'я та краси🌷