danabeauty

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Привіт, красуні 💓
Розповідаю про боксик від Lamel, що отримала на тестування 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/looks/38328/
Тут буде дуже багато фото та свотчів✨

Туш - колаборація Lamel з блогером Natalina MUA.
Гарненький зелений флакон стандартного об'єму - 10 мл. Є наліпка з усією необхідною інформацію.

Щіточка тут силіконова, за формою ніби ялинка. (Як ви знаєте, я не фанат силіконових щіточок, але тут форма справді зручна!!)
Консистенція середня, обмежувач набирає оптимальну кількість продукту.

А тепер до головного - ефект на віях.
Думала вже брати "бубна", але з першого використання туш ІДЕАЛЬНО розподілила та подовжила вії.
Без комочків, без залипань.
Така форма "ялинки" виявилась дуже зручною. Середні за довжиною щетинки гарно профарбували війки від самих коренів, при цьому не забруднюючи око.
(На відміну від Eveline Variete 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/35743/ , у якої щетинки короткі, і мені доводиться додатково прочісувати вії іншою щіточкою та прибирати залипання 🥹)

При нашаровувані створюється той самий ефект накладних вій ❤️‍🔥 я у захваті!
Стійкість нормальна, осипалася трішки лише в кінці дня, але на повіку не перебилася, це ПЛЮС.
По якості вона така ж класна як і Eveline.
Єдине що - висихає вона трішки довше інших, але чекати не довго.

Eveline, sorry, але тепер це мій новий фаворит 🔥

Ці рум'яна - відкриття для мене)
Те, що вони дуже пігментовані та круті я вірила, але я навіть не могла уявити наскільки 😱
У боксику маю такі відтінки: 406 - PITAYA, 407 - APRICOT, 408 - PLUM.

Я буду не перша і не остання хто негативно висловиться по якість упаковки. Хотілося б щоб вона була кращої якості 🥺 боюсь при транспортуванні вони можуть відкритися чи робитися(( кришечка ходить туго, але зовсім не надійна. Звісно, продукт дуже бюджетний, але хай краще він стане дорожче проте упаковка буде якіснішою.

Об'єм рум'ян 3.8 грам, враховуючи їх пігментацію вистачить на роки🔥 а може ще й дітям у спадок передам🤣

А тепер про кожен детальніше. Гортай, там багато фото😉

Ідеальний холодний рожевий💓 Світлий, найменш пігментований.
Наноситься м'яко, легко тушується, трішки пилить.
Думала, що цей відтінок підійде мені найменше з усіх, але виявилося зовсім навпаки: на моєму обличчі він виглядає натурально та добре освіжає. На кожен день цей відтінок ідеальний💓

Яскравий, насичений та найпігментованіший. Колір теплий, коралово-червоний.
З ним працювати важче, адже він доволі яскравий і треба гарно тушувати.
Цей відтінок підійде під більш яскравий, вечірній макіяж.

Відтінок сливово-коричневий, нейтральний, м'який та на мою думку універсальний. Добре пігментований.
Цей відтінок ідеальний як для повсякденного макіяжу, так і для вечірнього ❤️

У висновку можу сказати, що якість та пігментація мене приємно вразила 🤩
Стійкість у них теж досить хороша, зі шкіри швидко не "сходять". Гарно освіжають обличчя, а ще мають широку палітру кольорів💞

Дякую MAKE UP Club та LAMEL за можливість тестувати круті продукти ❤️‍🔥
Дівчата, а який відтінок сподобався вам більше?)