P.CALM UnderPore Mask
Мені її мало! Хочу прямо курсом пройти. Про що я? Про супер маску.
P.CALM створив міні прорив - багатофункціональну маску, що спеціально розроблена для всіх типів шкіри.
Ця інноваційна маска, об'ємом 30 мл, є справжнім порятунком для вашого обличчя, пропонуючи комплексний догляд усього за 15 хвилин.
В пакетику-саше ви знайдете масочку. З ідеальним лекалом! Гучно аплодую 💕 І на дотик, це не просто класична маска, а ніби марлева тканина! (Передала текстуру на фото).
Масочка гарно пропитана рідиною та в пакетику залишається його ще так багато, що можете поставити у холодильник та донанести засіб за декілька годин. Шкіра однозначно скаже за це дякую!
Ідеальна шкіра після масочки!
Відчуття під час нанесення навіть з легким теплом (саліцилка працює). Обожнюю такий ефект. Без печіння чи аллергії!
І Корейці точно знають, як правильно доглядати за шкірою. Все ж таки їх багатоетапні процедури по догляду та й їх ідеальна шкіра в результаті- тому доказ.
Інгредієнти: аргінін, кераміди, ніацинамід, пантенол, пробіотики, саліцилова кислота, центелла
Переваги:
• Регулювання Себуму: Підтримує ідеальний баланс шкіри, запобігаючи надлишковому виділенню себуму.
• Заспокоєння та Освітлення: Завдяки пантенолу та мадекасовій кислоті, маска знімає подразнення та зменшує почервоніння, даруючи шкірі здоровий блиск.
• Вирівнювання Тону та Зморшок: Ніацинамід зменшує видимість розширених пор та вирівнює колір обличчя, допомагаючи боротися з дрібними зморшками.
• Ефективне Відлущування: BHA дбайливо відлущує відмерлі клітини шкіри, розчиняючи себум.
Особливості:
• Унікальна трошарова медична марлева структура маски мінімізує втрату вологи.
• Лінійка "UnderPore" спеціалізується на глибокому очищенні пор.
Застереження: Не рекомендується для надчутливої шкіри через вміст BHA.
1. Нанесіть маску на обличчя та залиште на 10-20 хвилин.
2. Зніміть маску та протріть залишки есенції для кращого всотування.
Ця маска для мене відкриття і за якістю, і за виглядом і за результатом! Шкіра після свіжа, зволожена, здорова! ❤️
Коментарі (0)