anya_kozachenkoo

Essence. Нові покупки

Essence. Нові покупки

По моїм дописам можна побачити, що я дуже люблю бюджетні бренди Essence та Catrice🥰

Цього разу я замовила три продукти від Essence: рум'яна, блиск з нової колекції та хайлайтер.

Рум'яна з серії blush crush у мене вже є у 20 відтінку Deep Rose, я їх дуже люблю, тому вирішила спробувати ще один відтінок, а саме 30 Cool Berry. Об'єм 5 грам, виготовлено в Польщі. Мені дуже подобається їх текстура, супер шовковиста, гарна пігментація, тушуються прекрасно, роблять ефект згладження, матові. Відтінок симпатичний, рожевий з ноткою чогось ягідного, гарно виглядають на обличчі, добре освіжають. Це неостанні рум'яна з цієї серії, хочу ще якісь відтінки ❤️

З нової колекції Hello Kitty мене зацікавив лише блиск у відтінку 01 Today just got cuter! Об' єм 5 мл, виготовлений в Китаї. Дизайн дуже милий та дещо дитячий, в кришечці є конфетті у формі зірочок, мені дуже подобається 🤩 Сам блиск прозорий з мілкими золотими блискітками, на губах їх не видно, хоча в флаконі блиск градієнтний, знизу рожевий, а зверху прозорий відтінок. Аромат приємний солоденький, фруктовий, текстура нелипка, відчувається як легка олійка на губах, пом'якшує губи, аплікатора плоский, зручно наносити.

І останній це хайлайтер gimme glow у відтінку 20 Lovely Rose. Об'єм 9 грам, виготовлений у Польщі. На цей хайлайтер неоднозначні відгуки, більшості він не подобається, але мені зайшов. Приємна вершкова текстура, без окремих блискіток, делікатний,дає рожеве світле сяяння, гарно підсвічує та вполіровується в шкіру. Цей хайлайтер для тих хто любить ніжне сяйво. Єдине, що я помітила, він почав трохи підпікатися, якщо юзати його пальцем, від пензлика такого немає.

Essence. Нові покупки
Essence. Нові покупки
Essence. Нові покупки
Essence. Нові покупки
Essence. Нові покупки
Essence. Нові покупки
Essence. Нові покупки
Essence. Нові покупки
Essence. Нові покупки