Essence. Нові покупки
Рум'яна, блиск, хайлайтер ❤️
По моїм дописам можна побачити, що я дуже люблю бюджетні бренди Essence та Catrice🥰
Цього разу я замовила три продукти від Essence: рум'яна, блиск з нової колекції та хайлайтер.
Рум'яна з серії blush crush у мене вже є у 20 відтінку Deep Rose, я їх дуже люблю, тому вирішила спробувати ще один відтінок, а саме 30 Cool Berry. Об'єм 5 грам, виготовлено в Польщі. Мені дуже подобається їх текстура, супер шовковиста, гарна пігментація, тушуються прекрасно, роблять ефект згладження, матові. Відтінок симпатичний, рожевий з ноткою чогось ягідного, гарно виглядають на обличчі, добре освіжають. Це неостанні рум'яна з цієї серії, хочу ще якісь відтінки ❤️
З нової колекції Hello Kitty мене зацікавив лише блиск у відтінку 01 Today just got cuter! Об' єм 5 мл, виготовлений в Китаї. Дизайн дуже милий та дещо дитячий, в кришечці є конфетті у формі зірочок, мені дуже подобається 🤩 Сам блиск прозорий з мілкими золотими блискітками, на губах їх не видно, хоча в флаконі блиск градієнтний, знизу рожевий, а зверху прозорий відтінок. Аромат приємний солоденький, фруктовий, текстура нелипка, відчувається як легка олійка на губах, пом'якшує губи, аплікатора плоский, зручно наносити.
І останній це хайлайтер gimme glow у відтінку 20 Lovely Rose. Об'єм 9 грам, виготовлений у Польщі. На цей хайлайтер неоднозначні відгуки, більшості він не подобається, але мені зайшов. Приємна вершкова текстура, без окремих блискіток, делікатний,дає рожеве світле сяяння, гарно підсвічує та вполіровується в шкіру. Цей хайлайтер для тих хто любить ніжне сяйво. Єдине, що я помітила, він почав трохи підпікатися, якщо юзати його пальцем, від пензлика такого немає.
Коментарі (0)