Вікторія М🌹

#garniertest

#garniertest

Дуже вдячна Makeup Club за можливість затестити лінійку Garnier Skin Naturals з вітаміном С, особливо через мою велику любов до цього компоненту, який ну максимально підходить моїй шкірі

Зверніть увагу на дизайн кожного окремого продукту, приємні кольори , які акцентують увагу та тому, що всередині 🍋

#garniertest
#garniertest
#garniertest
#garniertest

💛Крем з вітаміном С для тьмяної шкіри навколо очей, з ефектом зменшення видимості темних кіл і надання сяяння

Garnier Vitamin C Eye Cream

🧡Cонцезахисний денний флюїд з вітаміном С для надання сяяння шкірі обличчя, SPF50+

Garnier Skin Naturals

💛Зволожувальний легкий крем з AHA-BHA кислотами та вугіллям, для надання матовості шкірі обличчя

Garnier Pure Active Daily Mattifying Air Cream

🧡Нічна сироватка з вітаміном С для зменшення видимості пігментних плям, зморшок та вирівнювання тону шкіри обличчя

Garnier Skin Active Vitamin C Night Serum

💛Гіалуронова тканинна маска-желе з ефектом охолодження та зволоження для шкіри обличчя з ознаками втоми

Garnier Skin Naturals Hyaluronic Cryo Jelly Sheet Mask

Мене настільки привабила ця маска, що я хотіла неодмінно нею скористатися і зробила це в той же день, коли мені прийшла посилка 📦

Враження в мене дуже класні, я навіть трошки пожалкувала що так поспішила, тому що я відчула такий приємний холодок і тонус шкіри, тому оголошую її ідеальною маскою для ранку, мені здається, що вона навіть знімає набряки на обличчі

Але не все так само мені сподобалось

Незважаючи на колір та те, що макіяж не найкращим чином лягає на кремчик, я його лайкаю

По-перше він зволожує зону навколо очей і схоже трохи зменшує темні кола, надає сяйва

По-друге вранці під очі я використовую спф крем, а ввечері крем від Garnier, тому цей продукт вписався в мою рутину і мене не турбує як він виглядає

Ще один кольоровий екземпляр

Флюїд і сироватку я хотіла найбільше з цього набору, тому і обрала саме його

Шкода що на коробочці від флюїду ніде не зазначено, що він з тонноючим ефектом, хоча це складно таким назвати

В мене ніколи не викликали такі продукти цікавості, я ніколи їх не купувала і не користувалась, але це мене не зупинило від затесту і я пристосувалась до такого формату

Якщо просто нанести флюїд на обличчя - воно покривається ніби жовтими плямами, причому нерівномірно

Я навчилася використовувати його тоді коли я роблю тон обличчя

Спочатку я добре зволожую обличчя - наношу зволожуючу сироватку або крем, потім вже флюїд і залишаю його на деякий час щоб він всотувався, як спф, а вже потім зверху наношу легенький тон

Тоді немає жодних плям, тон обличчя рівномірний, що мене здивувало, але тільки таким чином я можу користуватися цим продуктом

Прийшов час і про розчарування поговорити

Крем, який я б назвала гелем, захвату в мене не викликав

Не дуже полюбляю гелеві текстури, не подобається склад і ефект

Я звикла до більш якісного зволоження, але не переживайте, ним тепер буде користуватися хлопець, бо його привабив колір і вугільна назва🖤

Багато коментарів про колір, але це ж нічна сироватка!

Трохи нагадала мені сироватку від Evelin своєю маслянистістю, кольором

Пахне цитрусовими, робить шкіру сяючою

Поганого немає чого казати, є питання до піпетки, але в цілому лайк👍