#garniertest
Показую і розказую про свій подарунок в мішечку💛
Дуже вдячна Makeup Club за можливість затестити лінійку Garnier Skin Naturals з вітаміном С, особливо через мою велику любов до цього компоненту, який ну максимально підходить моїй шкірі
Зверніть увагу на дизайн кожного окремого продукту, приємні коль ори , які акцентують увагу та тому, що всередині 🍋
Тож, в мішечку були:
💛Крем з вітаміном С для тьмяної шкіри навколо очей, з ефектом зменшення видимості темних кіл і надання сяяння
Garnier Vitamin C Eye Cream
🧡Cонцезахисний денний флюїд з вітаміном С для надання сяяння шкірі обличчя, SPF50+
Garnier Skin Naturals
💛Зволожувальний легкий крем з AHA-BHA кислотами та вугіллям, для надання матовості шкірі обличчя
Garnier Pure Active Daily Mattifying Air Cream
🧡Нічна сироватка з вітаміном С для зменшення видимості пігментних плям, зморшок та вирівнювання тону шкіри обличчя
Garnier Skin Active Vitamin C Night Serum
💛Гіалуронова тканинна маска-желе з ефектом охолодження та зволоження для шкіри обличчя з ознаками втоми
Garnier Skin Naturals Hyaluronic Cryo Jelly Sheet Mask
Мене настільки привабила ця маска, що я хотіла неодмінно нею скористатися і зробила це в той же день, коли мені прийшла посилка 📦
Враження в мене дуже класні, я навіть трошки пожалкувала що так поспішила, тому що я відчула такий приємний холодок і тонус шкіри, тому оголошую її ідеальною маскою для ранку, мені здається, що вона навіть знімає набряки на обличчі
Але не все так само мені сподобалось
Крем з вітаміном С для тьмяної шкіри навколо очей, з ефектом зменшення видимості темних кіл і надання сяяння
Незважаючи на колір та те, що макіяж не найкращим чином лягає на кремчик, я його лайкаю
По-перше він зволожує зону навколо очей і схоже трохи зменшує темні кола, надає сяйва
По-друге вранці під очі я використовую спф крем, а ввечері крем від Garnier, тому цей продукт вписався в мою рутину і мене не турбує як він виглядає
Cонцезахисний денний флюїд з вітаміном С для надання сяяння шкірі обличчя, SPF50+
Ще один кольоровий екземпляр
Флюїд і сироватку я хотіла найбільше з цього набору, тому і обрала саме його
Шкода що на коробочці від флюїду ніде не зазначено, що він з тонноючим ефектом, хоча це складно таким назвати
В мене ніколи не викликали такі продукти цікавості, я ніколи їх не купувала і не користувалась, але це мене не зупинило від затесту і я пристосувалась до такого формату
Якщо просто нанести флюїд на обличчя - воно покривається ніби жовтими плямами, причому нерівномірно
Я навчилася використовувати його тоді коли я роблю тон обличчя
Спочатку я добре зволожую обличчя - наношу зволожуючу сироватку або крем, потім вже флюїд і залишаю його на деякий час щоб він всотувався, як спф, а вже потім зверху наношу легенький тон
Тоді немає жодних плям, тон обличчя рівномірний, що мене здивувало, але тільки таким чином я можу користуватися цим продуктом
Зв оложувальний легкий крем з AHA-BHA кислотами та вугіллям, для надання матовості шкірі обличчя
Прийшов час і про розчарування поговорити
Крем, який я б назвала гелем, захвату в мене не викликав
Не дуже полюбляю гелеві текстури, не подобається склад і ефект
Я звикла до більш якісного зволоження, але не переживайте, ним тепер буде користуватися хлопець, бо його привабив колір і вугільна назва🖤
Нічна сироватка з вітаміном С для зменшення видимості пігментних плям, зморшок та вирівнювання тону шкіри обличчя
Багато коментарів про колір, але це ж нічна сироватка!
Трохи нагадала мені сироватку від Evelin своєю маслянистістю, кольором
Пахне цитрусовими, робить шкіру сяючою
Поганого немає чого казати, є питання до піпетки, але в цілому лайк👍
Коментарі (0)