DARIIAKOVACH

MOB WIFE

MOB WIFE

Сам термін «mob wife» дослівно перекладається як «дружина гангстера». Головним джерелом естетики є культура італійської мафії та, звісно ж, її романтизація. Саме кіно розповсюдило естетичне й розкішне зображення життя дружин мафіозі

Поєднання базових спокійних кольорів (здебільшого чорного) з більш незвичними елементами – речами з хутра та шкіри, що будуть підкреслювати фігуру, а також звіриними принтами, взуттям на підборах, вінтажними масивними аксесуарами

Для зимового образу, можна одягнути чорний гольф і чорні класичні штани, використати масивний ремінь темного кольору, який підкреслить талію, взути підбори й наостанок накинути шубу

Цей тренд також про вінтажні речі

Макіяж

Важливими елементами є виразний контуринг, темні тіні з чорним олівцем, червона помада різноманітних відтінків або ж темно-нюдовий блиск (сатинова помада, помада з мерехтінням) в поєднанні з коричневим олівцем.

Кожен тренд я інтерпретую під себе, щось мені подобається, а щось ні

Вважаю, що в цьому і є творчість

Я дружина далеко не гангстера, а військового

Але мені подобається цей тренд

Мій макіяж

Спочатку я наношу bb від bless 21, адже він темніший за мою шкіру і дає такий гарний фініш, також я висвітлюю зону під очима консилером від Bless. Ці два продукти ще мене жодного разу не підводили

Так як важливий виразний контуринг, я користуюсь скульптором/бронзером з палетки Bless. На камері, на жаль, все зʼїдається.

Брови я оформлюю тінтом для брів також від Bless, але у незвичний спосіб. Наношу як помадку скошеним пензликом, додаючи чіткості і виразності бровам

Очі-це основа. Як підложку я використовую олівчик від Bless, 403 номер

Він дуже легко тушується, тому я візьму ще 401 і 402 згодом

А зверху дублюю коричневими тінями з палетки Karaja і додаю шимер, з цієї ж палетки

Чорним олівчиком я не користувалась,тут і є моя «творчість» адже мені подобається такий більш лайтовий варіант

Зате я гарно виділила вії, використала туш від Loreal Panorama

На губах у мене олівчик від Pastel в універсальному тоні 205, про який чомусь мало хто знає. А також завершила свій макіяж сатиновою помадою від Radiant 05. Та додала бронзового шимеру з палетки Karaja

Я не робила супер укладок, бо не люблю надсильний обʼєм

На мені шуба (моя остання власна покупка перед повномасштабним) і окуляри з леопардовим принтом

Такий образ у мене вийшов, напишіть як вам?

(Ви знаєте де подивитись, якщо тут не грузить. У мене нова сторінка dariia.kovacs)

Обіймаю💌