#testmakeupclub
Отримавши бокс декоративної косметики я дуже зраділа,а особливо побачивши вже знайомий бренд -Lamel ☺️ У цього бренду доволі гарна косметика,а ціни доступні.Напишу також про те,чому раніше оминала рум'яна та до чого тут Lamel?
Косметика була відправлена у коробці,яка сама по собі дуже яскрава,як і сам бокс загалом.
У боксі маємо:
Туш,яка подовжує вії
Румяна 408 Plum( мають темніший підтон,аніж інші кольори у цьому боксику,загалом доволі універсальний гарний відтінок)
Румяна 407 Apricot( дуже яскраві та добре пігментовані)
Румяна 406 Pitaya (яскраво рожеві рум'яна,або "яскраво малинові")
Вся косметика приїхала до мене у цілісності.Румяна одразу привертають увагу,тому що ця гама кольорів на різний смак та на різний настрій.Такого "запасу"рум'ян вистачить на дуже довгий період,навіть при щоденному користування.
Румяна:свотчі,характеристика та моя думка
Пігментація доволі висока,за рахунок цього продукту потрібно мало,проте я кожного разу збиваю з ворсу пензлику зайве,а тільки потім наношу на обличчя.Таким чином я отримую натуральний макіяж,а саме - свіжий та здоровий рум'янець.
Для мене блідої,вони є обов'язковою складовою макіяжу,хоча раніше я оминала румяна.Причиною того було те,що я просто не знала як не переборщити,як не залишити плям,я могла спокійно обходитись без них.
Через деякий час,я зрозуміла яким може бути "живим"макіяж саме з румянами.
Моїми першими рум'яшками були Lamel і я була дуже задоволена.По-перше румяна не такі важкі у нанесені,а по друге це ті румяна,які не залишають плям лягають матовою вуалью,без ефекту "занадто".
Кольори та макіяж
Я не знаю як обрати свого фаворита серед цих номерів,тому що кожний колір по своєму гарний.Тому додаю фото свотчів,щоб можна було зрозуміти,який колір сподобається найбільше та підійде саме Вам.
Пакування румян
Єдине що,вкотре захотілося звернути увагу на кришечку,не у всіх румян,але може бути проблема з нею.Хотілося би дещо міцнішу кришку,щоб вона щільно закривалась, але переваги рум'ян впевнено виходять на перший план.
Туш,яка подовжує вії
Я не скажу,що маю короткі вії,я скоріше всього шукаю саме об'єм,а не довжину.В цілому маю свої довгі вії,які мене влаштовують,тому хочется щоб туш підкреслювала всі переваги.
Туба має естетичне пакування,зеленого кольору,об'ємом 10 мл.
Щіточка має дуже велике значення,на мою думку,саме вона граю найважливішу роль.
Фото до та після та моє враження
Мені було легко наносити цією щіточкою-продукт на вії.Сама щіточка силікована з наконечником,має зубці,які і добре профарбовують навіть самі маленькі вії.
Вії гарно профарбовані,стають візуально довшими,погляд стаю виразним,щіточка добре розділяє вії та не склеює їх.
Додаю фото до та після...
Також додаю фото вій, після того як минуло приблизно 5-6 годин носіння туші.Все виглядає доволі добре,нічого не осипається.
Профарбовую я вії завжди двічі,проте між першим та другим нанесенням чекаю декілька секунд.
Бокс від Lamel має яскраво-пігментовані рум'яна,які за свою ціну,на мою думку є дуже якісними,можливо згодом дещо зміниться пакування і це буде просто 🔥
Туш від Lamel стала для мене відкриттям,якщо Вам потрібні довгі вії то це вона😉
Дякую за можливість тестування яскравого боксу- Makeup та Lamel,така гама кольорів здатна підняти настрій на весь день☺️
Коментарі (0)