Коли планувала написати позитивний відгук, а вийшло навпаки.
що сталося?
В основному я користувалась помадками для брів.
Але повноцінно ніколи не виходило використати баночку до кінця. Бо через певний час користування - помадка ставала дивного запаху, не залежно від бренду і я була змушена її просто викинути.
Тому вирішила перейти на олівчик.
Обирала не по бренду і відгуках, а просто бо сподобався колір .
Придбала - LN Professional Micro Brow Pencil в 104 відтінку.
Об'єм: 0.12g
Вартість: 80-100 грн
Дуже зручний , компактний та мінімалістичний.
З однієї сторони щіточка, з іншої грифель .
Свотчі
Олівчик має красивий колір , його можна нашаровувати , розтушовувати за допомогою щіточки , або промальовувати волоски .
На брівках
Особисто для себе я просто заповняла кольором пусті місця, та надавала форму для брівок.
1 фото - брівки без нічого )
2 фото - з олівчиком
3 фото - олівчик та гель для брів від Zola
Враження та мінуси
Я планувала написати відгук про те, який олівчик чудовий, як з ним легко працювати , що має гарний колір , зручний у використанні , стійкий , та тримається протягом дня.
З мінусів , що має твердий грифель, але це не суттєво , бо в цілому він для мене сподобався.
Але ....я робила свотчі для допису ( 1 фото це кількість грифелю , яка була в цілому , адже користуюсь вже протягом місяця, тому залишилось не так багато) , і як завжди викрутила трішки олівчика та почала нашаровувати на руку , щоб показати інтенсивність кольору.
Як тільки трішки більше прижала, ніж зазвичай - він просто зламався.
Думаю , окей, може багато викрутила . Повторила ще раз - знову зламався.
Я просто в шоці) вирішила зробити ще свотч, як він промальовує волосинки - і в процесі він знову зламався два рази (на другому фото - це все , що залишилось) .
В повсякденному житті не було таких ситуацій, адже я викручувала його зовсім трішки і ледь торкаючись формувала брівки . Але якщо ви захочите добавити інтенсивності кольору, чи промалювати волосинки - потрібно буде нажати сильніше і в такому випадку він просто зламається.
Не приємний нюанс. Олівчик не поганий, але досить твердий, крихкий, та ламається при легкому натисканні в процесі роботи .
А ви мали даний олівчик? Як він вам? можливо тільки в мене така ситуація?
Коментарі (0)