#testmakeupclub
Яскравий бокс від LAMEL з новою тушшю та новими відтінками легендарних рум'ян вже протестований мною, тому з радістю ділюся враженнями з вами.
LAMEL Make Fly Lashhh Mascara
Це новинка від LAMEL, подовжуюча туш з ефектом накладних вій.
Засіб має стильний та лаконічний дизайн, флакон виконаний з пластику зеленого кольору.
Для мене найважливіше в туші – це щіточка. Тут вона силіконова, конусоподібна. Щетинки розташовані щільно: знизу вони довші, а до верху звужуються, це дозволяє легко профарбовувати навіть найдрібніші вії в куточках очей.
Відтінок - класичний чорний.
Консистенція кремова і досить густа, без грудочок та немає яскраво вираженого аромату.
Завдяки зручній щіточці туш легко наноситься, її можна нашаровувати для більш драматичного ефекту. Особисто я надаю перевагу натуральному вигляду, тому наношу лише один шар, але навіть цього достатньо для чудового результату. Туш справді покриває кожну вію від кореня до кінчика, розділяючи і не склеюючи їх. Вії стають подовженими, об'ємними та отримують легкий вигин.
Протягом дня туш не осипається, нафарбувавши вії зранку, отриманий ефект буде триматися до самого вечора.
Знімається достатньо легко звичайною міцелярною водою, не потребує зайвих зусиль та тертя.
LAMEL Make Up Cheek Colour New
Рум'яна - один із ключових етапів у макіяжі, оскільки саме вони придають обличчю свіжості та завершують образ.
Упаковка рум'ян LAMEL виготовлена з пластику з прозорою кришкою та основою, яка повторює колір самого відтінку. Кришка виявилася досить не надійною, що може бути незручним під час подорожей, але для домашнього використання це не є проблемою.
У боксі було представлено три нові відтінки легендарних рум'ян:
406 PITAYA - яскравий холодний рожевий, який мені дуже сподобався та підійшов, оскільки трохи нагадує мої улюблені рум'яна Dior у відтінку Pink.
407 APRICOT - теплий рожево-персиковий колір, додає обличчю здорового вигляду і свіжості.
Відтінок 408 PLUM - це приглушений кораловий відтінок з легким натяком пильно-рожевого, є універсальним і підійде будь-якому кольоротипу. Для мене цей відтінок є аналогом знову ж таки Dior у відтінку Rosewood.
Рум'яна мають шовковисту текстуру і легко розтушовуються, не залишаючи плям на обличчі. Вони матові та мають високу пігментацію, добре наносяться на кисть, але можуть трохи пилити.
Відмінна стійкість: в кінці дня яскравий відтінок поступово зникає, але це виглядає максимально натурально, без будь-яких прогалин чи змін у текстурі продукту.
Щиро дякую MAKEUP Club та LAMEL за чудову можливість спробувати новинки ❤️
Коментарі (0)