Ксенія 💫

Чому ж я тебе так боялася?

Чому ж я тебе так боялася?

Вітаю, красунечки 💐!

Сьогодні поділюся і я своїм враженням від плампера Derma E.

Тисни "Дізнатися більше" 👇, якщо хочеш побачити ефект.

Це не перший продукт від цього бренду у мене, роки 4-5 тому я користувалася декількома продуктами від них у догляді - вмивання, крем для обличчя, незмінним очищуючим засобом на зиму декілька років був цей мій улюблениць https://club.makeup.com.ua/post/11803/.

Результативністю продуктів я була задоволена.

І ось Мейкапчик зробив невеличкий подаруночок у вигляді такого ультразволожувального засібу для збільшення об'єму губ Hydrating Ultra Hydrating Lip Plumping Treatment.

Засіб має аж 10 мл, неймовірно зручний при нанесенні, дуже гарний матеріал самого пластику. Взагалі, за мій досвід знайомства з цим брендом, пакування у них дійсно дуже приємне по відчуття і якісне. Дуже імпонує і те, що це веганська продукція, що не тестується на тваринах.

Я постійно користуюся гігієнічками, вони завжди під рукою. А тут ще й "ультра", тобто все на максималках 😀.

Із основних інгредієнтів виробник виділяє саме 3 : гіалуронова кислота, кориця та масла жожоба.

Гіалуронка - то святе), корицю я люблю, ну і жожоба - куди ж без бази). Все склалося!

Але я також знаю, що багато є людей, у яких є алергія на корицю, тому також обережно в цьому моменті.

Кориця тут СПРЯМОВАНА саме на PLUMP, щоб вразити нас.

Пам'ятаю, як дівчата писали - це щось занадто hot 🔥 І я тоді так злякалася, якщо честно 😏.

Бо в деяких результат був дійсно вражаючий. Але я заспокоїлася (довго правда я наважувалася) і згадала, що і з цим плампером

https://club.makeup.com.ua/post/19971/ не все було так страшно.

В мене від природи трошки пухкі губи і не хотілося б, щоб після нанесення вигляд був, наче мене покусали бджоли.

Сама консистенція бальзаму середньої густини,напівпрозора; прекрасно розноситься по вустам, дяка виробнику за дійсно гарний аплікатор - ковзкий, зручно, не шкрябає нічого 👌. Аромат - відразу відчутно лише корицю, але десь далеко ще я чую відголоски "звьоздочки" (мазь така була 😁).

Даний засіб можна використовувати 2 способами : нанести як маску на 10 хвилин щільно. Та напівпрозоро в якості гігієнічної помади.

Але не варто зловживати, бо може виникнути ефект зворотнього.

У кожного свій рівень чутливості. На моїх губах ефект кориці не проявив себе вповній, як у інших (то і добре 🤭). Буквально через секунд 15 почало з'являтися печіння та покрасніння по краю, яке доречі трималося до кінця. Сам колір губ став яскравішим на півтона. Кориця подразнює, кров приливає і тим самим змінюється насиченість кольору губ до більш яскравого.

Об'єм був саме по контуру.

Печіння. Тут саме цікаве.

Так пече, підпікає). Це триває хвилини 3 активно, потім стихає. Особисто я не скажу, що для мене було занадто, але і не лайтово. Якщо порівняти з плампером від Eveline, то цей щіпає сильніше.

Напевно, для людей з чутливістю підвищеною, він буде too much.

Кориця, паприка, квіти гвоздики в комплексі дійсно дають ефект збільшення. Гіалуронова кислота - прекрасне зволоження, а масла - догляд, що роблять губи глянцевими та наповненими.

Чесно кажучи, я не так була в захваті від збільшення та зміни кольору, як від догляду саме. Це вражаюче просто! Це нереальна знахідка для дуже сухих губ, пересушених, які страждають на так проблему. Це відновлення буквально за 10 хвилин.

До речі, і липкість у цього плампера мінімальна. Мені принаймні комфортно з ним, якщо наносити досить тоненьким шаром.

Дуже раджу, якщо ваші вуста не надто чутливі. І ви полюбляєте максимальне насичення. Даремно був мій страх..

Я вже його довикористовувала майже, всю зиму користувалася з задоволенням.

Буду відвертою, 600 грн не всім по кишені. Але якщо піймаєте гарну знижку, спробуйте все ж!

З повагою, Ксенія ✨