BELENKAYA

Топ-5 блисків для губ

Топ-5 блисків для губ

Якщо раніше я надавала перевагу бальзамам через їхні доглядові властивості, то зараз в моєму арсеналі переважають лише продукти для створення легкого напівпрозорого сяйва.

У цій добірці я зібрала найкращі блиски для губ у нюдових відтінках, які підійдуть кожній. Їх можна використовувати як самостійні продукти, а також наносити поверх помад та олівців, щоб додати губам модний глянцевий фініш.

Блиск для губ нового покоління, який є аналогом Rhode Peptide Lip Treatment від Хейлі Бібер. Його формула поєднує в собі кращі властивості блиску і доглядового бальзаму, щоб забезпечити губам інтенсивне живлення.

Його формула містить:

  • сквалан;
  • вітамін Е;
  • соняшникову та касторову олії;
  • олію ши.

Це мій улюблений засіб, щоб робити повсякденний макіяж губ, адже йому вдається створити glass-effect за лічені секунди.

Лінійка «3d» від Кіко — справжня зірка, адже я бачила цей засіб майже в кожної. Щільна текстура миттєво покриває губи пігментом, світловідбивні часточки посилюють блиск, а зручний аплікатор забезпечує легке та прицільне нанесення, коли треба швидко зробити макіяж губ. Відтінок Pink Magnolia має ніжно-рожевий фініш із легким персиковим підтоном, цей блиск пасуватиме буквально кожній.

Цей засіб поєднує ідеальне співвідношення ціни та якості, а також постійно оновлює серії трендовими формулами та ефектами.

Якщо ви шукаєте блиск для збільшення губ, який дійсно робить їх більшими — це ваша зупиночка. Вважаю, більше не потрібно звертатися до косметолога за «0,5 для зволоження», цей блиск-плампер замінить болючі уколи.

Формула засобу збагачена 30% екстрактом перцю чилі, завдяки якому ви зрозумієте, що блиск для збільшення губ таки існує. Окрім спецефектів у вигляді сильного поколювання та печіння, він дарує ефект зволоження на 4 години.

Чому вам слід обрати саме цей трендовий засіб?

  • блиск забезпечує не візуальне, а фактичне збільшення об'єму губ;
  • в серії представлено 6 напівпрозорих відтінків;
  • гарний аналог Lifter Gloss.

Будьте обережні, адже є всі шанси спокусити навіть тих, кого не планували :)

Так, той самий блиск-аналог Dior Lip Maximizer :)

Цей засіб підійде тим, хто шукає бюджетну альтернативу люксу, адже різниці між ним та відомим блиском від Dior я просто не бачу.

Тут обійшлося без відчуття поколювання, що чудово підійде для дівчат з чутливою шкірою. Формула збагачена сферами гіалуронової кислоти та екстрактом насіння кунжуту, завдяки яким блиск зволожує та робить контур більш чітким завдяки висвітленню центральної частини губ.

Як обрати відтінок блиску?

  • 01 Tutu rose: дарує губам легкий рожевий відтінок;
  • 02 Transparente: прозорий блиск, що посилює натуральний колір губ.

Придбаний наспіх у відчаї обвітрених губ — цей блиск став мені справжнім рятівником. Він надає моїм губам соковите сяйво!

Насичений пильно-рожевий відтінок миттєво надає макіяжу контрастність, а олія жожоба та вітамін Е у складі захищають тонку шкіру вуст від пошкодження негодою.

Все просто і зрозуміло — яскравий блиск без липкості, який оцінить кожна.

А ви знайшли тут свій фаворит?