Топ-5 блисків для губ
Якщо ви шукаєте найкращі блиски для губ для щоденного використання, прийшов час розібрати свою косметичку та зробити для вас невелику б'юті-ревізію.
Якщо раніше я надавала перевагу бальзамам через їхні доглядові властивості, то зараз в моєму арсеналі переважають лише продукти для створення легкого напівпрозорого сяйва.
У цій добірці я зібрала найкращі блиски для губ у нюдових відтінках, які підійдуть кожній. Їх можна використовувати як самостійні продукти, а також наносити поверх помад та олівців, щоб додати губам модний глянцевий фініш.
Блиск-трітмент Sister's Aroma Lip Hydrater
Блиск для губ нового покоління, який є аналогом Rhode Peptide Lip Treatment від Хейлі Бібер. Його формула поєднує в собі кращі властивості блиску і доглядового бальзаму, щоб забезпечити губам інтенсивне живлення.
Його формула містить:
- сквалан;
- вітамін Е;
- соняшникову та касторову олії;
- олію ши.
Це мій улюблений засіб, щоб робити повсякденний макіяж губ, адже йому вдається створити glass-effect за лічені секунди.
Блиск для губ Kiko Milano 3d Hydra Lipgloss у відтінку 07- Pink Magnolia
Лінійка «3d» від Кіко — справжня зірка, адже я бачила цей засіб майже в кожної. Щільна текстура миттєво покриває губи пігментом, світловідбивні часточки посилюють блиск, а зручний аплікатор забезпечує легке та прицільне нанесення, коли треба швидко зробити макіяж губ. Відтінок Pink Magnolia має ніжно-рожевий фініш із легким персиковим підтоном, цей блиск пасуватиме буквально кожній.
Цей засіб поєднує ідеальне співвідношення ціни та якості, а також постійно оновлює серії трендовими формулами та ефектами.
Блиск-плампер для губ Maybelline New York Lifter Plump з екстрактом перцю чилі 001 Blush Blaze
Якщо ви шукаєте блиск для збільшення губ, який дійсно робить їх більшими — це ваша зупиночка. Вважаю, більше не потрібно звертатися до косметолога за «0,5 для зволоження», цей блиск-плампер замінить болючі уколи.
Формула засобу збагачена 30% екстрактом перцю чилі, завдяки якому ви зрозумієте, що блиск для збільшення губ таки існує. Окрім спецефектів у вигляді сильного поколювання та печіння, він дарує ефект зволоження на 4 години.
Чому вам слід обрати саме цей трендовий засіб?
- блиск забезпечує не візуальне, а фактичне збільшення об'єму губ;
- в серії представлено 6 напівпрозорих відтінків;
- гарний аналог Lifter Gloss.
Будьте обережні, адже є всі шанси спокусити навіть тих, кого не планували :)
Kiko Milano Lip Volume 01 Tutu rose
Так, той самий блиск-аналог Dior Lip Maximizer :)
Цей засіб підійде тим, хто шукає бюджетну альтернативу люксу, адже різниці між ним та відомим блиском від Dior я просто не бачу.
Тут обійшлося без відчуття поколювання, що чудово підійде для дівчат з чутливою шкірою. Формула збагачена сферами гіалуронової кислоти та екстрактом насіння кунжуту, завдяки яким блиск зволожує та робить контур більш чітким завдяки висвітленню центральної частини губ.
Як обрати відтінок блиску?
- 01 Tutu rose: дарує губам легкий рожевий відтінок;
- 02 Transparente: прозорий блиск, що посилює натуральний колір губ.
Golden Rose 3d Mega Shine Lipgloss
Придбаний наспіх у відчаї обвітрених губ — цей блиск став мені справжнім рятівником. Він надає моїм губам соковите сяйво!
Насичений пильно-рожевий відтінок миттєво надає макіяжу контрастність, а олія жожоба та вітамін Е у складі захищають тонку шкіру вуст від пошкодження негодою.
Все просто і зрозуміло — яскравий блиск без липкості, який оцінить кожна.
А ви знайшли тут свій фаворит?
Коментарі (0)