BELENKAYA

Дім, в якому живе гривка

Дім, в якому живе гривка

Дуже не заздрю дівчатам, чий моральний стан відображається на волоссі, адже я саме з тих. Єдине, що не можу зробити — це пофарбуватися, а от від ножиць порятунку немає. Саме так я зайшла обрізати кінчики і вийшла із новою (старою) зачіскою.

Останній раз мене з гривкою бачили в далекому дитинстві, і я божилася, що "ніколи знову", але-але. Тепер в мене нові пригоди із вкладанням та доглядом, про які я зараз розкажу.

Дім, в якому живе гривка

Не очікували? Я теж. Але без сольового шампуню тут не обійтись, адже гривка постійно контактує з обличчям і треба пролонгувати її притомний вигляд будь-якою ціною.

Аналогів серед українського виробника багато. Як приклад — Beauty Jar Happy Skalp Deep Cleansing Scalp Scrub. Всі ці продукти глибоко очищують шкіру голови та відкривають кутикули волосся, завдяки чому воно залишається об'ємним та легше вкладається.

Сіль взагалі виявилася must-have засобом, адже її текстуруючі властивості справжній порятунок для гладкого та "скляного" волосся.

Використовую здебільшого тільки на гривку, але коли потрібно зробити "генеральне прибирання" — використовую на всю поверхню голови.

Міні-рев'ю на подарунок з Нового Року. Думаю ці засоби заслуговують на окремий допис, але вони дуже допомогли мені в контексті регулярного використання фену та брашу (для чого вони, власне, і були створені).

Я не фан високих температур і стикалася з ними не так часто, але поживні властивості шампуню та бальзаму служать гарною подушкою безпеки, коли я смажу деякі пасма по 3 рази на добу.

Формула засобів збагачена компонентом, отриманого з целюлози, який інтенсивно пом'якшує локони по всій довжині. Єдине застереження — добре відступати від коріння, коли використовуєте кондиціонер, інакше переживите волосся вже за 3 застосування і втратите будь-який натяк на об'єм. Та і кондиціонером його важко назвати, адже по текстурі це повноцінна поживна маска з дуже густою консистенцією.

Не люблю лаки і пінки, але люблю текстуруючі спреї. Перші дуже плутають мені пасма та геть нічого не фіксують, чого не скажеш про цей тонік від LPC.

Він містить молочну кислоту та гідролізат кератину. Молочна кислота зв'язує молекули води та допомагає утримувати вологу, а гідролізований кератин поновлює стан полотна волосся.

Я використовую його і перед, і після сушки, завдяки чому пасма не пушаться і мають обережний вигляд. Об'єму вистачить вам і ще вашим дітям. Можливо онукам.

Але сподіваюся це імпульсивне рішення було не дарма.

Браш буду змінювати, адже в мого дуже малий діаметр. Поки що вдається сушити гривку за допомогою концентратора та звичайної щітки.

Можливо хтось має рекомендації щодо брашу? Бо Olivia Garden чомусь не виправдала очікування свого часу. Буду дуже вдячна.