BELENKAYA

Новинки від O’BAYS. У всіх є і я хочу :)

Новинки від O’BAYS. У всіх є і я хочу :)

З милом для брів ми на "ти", бо накуйовджені брови не покидають мене ще з тренду на ламінування. Добре, що більше не потрібно віддавати кожен місяць велику частину коштів, адже мило нічим не гірше за перманентну процедуру.

За таку приємну ціну, дуже захотілося спробувати ці засоби на собі, особливо після всіх відгуків дівчат.

Мило для брів має дуже класне пакування, де нижня частина виїжджає наче на рейках. І кришечку не загубиш, і зручно відкривати та закривати однією рукою, коли фарбуєшся.

Саме мило настільки прозоре, що я навіть одразу не побачила його текстуру. Це великий плюс, адже особисто в мене воно зовсім не залишає оцей набридливий білий наліт, чим грішать інші виробники мила для брів.

В наборі представлена мініатюрна та зручна щіточка, тому можна залишити інші в спокої:)

Окрім того, що мої брови ростуть та оновлюються шматками, вони до всього важко вкладаються, без ентузіазму.

Роблю як завжди: щедро набираю продукт на вологу щіточку, хаотично проходжуся по волоскам по лінії та проти росту, і лише потім вкладаю.

Загалом фінальний ефект від мила залежить лише від того, чи притисли ви волоски зворотньою стороною щіточки або пальчиком, адже саме це допомагає бровам "усістися" та зафіксуватися в бажаному положенні.

На пофарбованих бровах будь-який ефект буде гарним, насправді, але мені захотілося поекспериментувати на пустому канвасі. Як ви бачите, візуально волосків наче побільшало, а ще вони виглядають більш наповненими та зволоженими.

Мені сподобалося, що фініш не є зовсім картонним. Формула збагачена гліцерином, тому сама фіксація залишається гнучкою, що допоможе вашим бровам залишитися на місці навіть при активній міміці.

Переходимо до олійки. Перша думка: це франкенштейн Clarins та чорного блиску від Givenchy, ну дуже гарна!

При першому анпакінгу розумієш, що формула має відтінок темно-сірої бузини, яка потім стає більш кольоровою та насиченою.

Дуже зручний великий аплікатор не дасть вам промахнутись. Продукту набирає достатньо. Формула дуже приємна як на дотик, так і на смак. Ягідний аромат відчувається навіть після нанесення, приємна запашка :)

Мої сухі та обвітрені вуста ожили за секунду. Таке відчуття, що навіть стали більшими.

У поєднанні з моїм відтінком губ, олійка виграє відтінком пильної троянди, трохи готичний, але привабливий ефект на щодень.

Зволоження багато не дає, це факт, але приховує всі шелушіння та захищає від зовнішніх факторів. Після видалення залишає легкий відтінок, який ще довго надаватиме вашій посмішці яскравість, бо в мене є нюанс з природним пігментом, адже він здебільшого відсутній.

Вважаю, що з таким дизайном, формулами та ефектом, продукт міг би коштувати і більше, просто нам пощастило з українськими виробниками :)

Користуватимуся кожен день та раджу вам!