MAKEUP Club

Результати розіграшу від MAKEUP Club

Результати розіграшу від MAKEUP Club

Здається, нам разом зі Sport Life вдалось створити у спільноті спортивний вайб. Ми побачили твою силу та енергію, переконались у тому, що ти можеш більше, і хочемо, аби ти не зупинялась на досягнутому.

Ти стала мотивацією для багатьох учасниць ком’юніті, а для нас – справжнім відкриттям, адже вміло поєднала повсякденні справи, любов до б’юті та спорт. Дякуємо за те, що взяла участь у розіграші. Ти отримуєш 3 відвідування у Sport Life, які діятимуть 7 днів. Візити дають право займатися у тренажерному залі, працювати над собою на групових заняттях і плавати у басейні.

Але ми знаємо, чого ти чекаєш найбільше:) Представники Sport Life вже обрали 3 дописи, автори яких отримують мегаподарунки. Вітаємо переможців!

  • Черхавська Людмила 🍒 отримує карту Sport Pool на 1 рік.
  • Karina ☕️ отримує карту Sport Pool на 6 місяців.
  • A. отримує карту Sport Pool на 3 місяці.

УВАГА всім учасницям! Щоб скористатись подарунком, обов’язково зареєструйся за ленгдінгом впродовж 2-х днів. Посилання ти можеш знайти у листі на особистій пошті. Якщо лист не прийшов, напиши нам в особисті повідомлення і ми відправимо тобі ленгдінг для реєстрації.

Нагадуємо, що MAKEUP Club та Sport Life чекатимуть на твої враження. Обов’язково опублікуй допис у спільноті про своє тренування у Sport Life. Додавай фото та відео, адже це крута можливість змотивувати інших та зафіксувати початок або нове продовження свого спортивного шляху.

Ну а ми продовжуємо місяць любові до себе разом зі Sport Life!

________________________

Бокс чи аеробіка? Кросфіт чи йога? Кардіо чи стретчинг? Чим би ти не захоплювалась, є те, що об’єднує тебе з іншими користувачами спільноти MAKEUP Club – це любов до б’юті. Повертаючись із тренування, ти береш до рук телефон або відкриваєш ноутбук і гортаєш стрічку, в якій кожен допис чи looks присвяченій красі. Вона скрізь: у роздягальні фітнес-клубу, на вулицях міста, у кав’ярнях… Вона там, де є ти.

Спільно із мережею фітнес-клубів Sport Life ми підготували для тебе щось особливе. Цей місяць оголошуємо місяцем любові до себе! Прояви її вкотре, розповівши нам про свої спортивні уподобання, адже напрямків – сотні, а ти – одна. Тож в якому спорті ти себе знайшла?

Як взяти участь у найтривалішому розіграші MAKEUP Club?

  • з 17 травня по 16 червня створи допис з розгорнутою розповіддю про те, який спорт став для тебе частиною життя та способом відволіктись від рутини, і обов’язково розкажи, чому ти обрала саме його;
  • додай фото або відео зі свого тренування;
  • додай у заголовок хештег #sportlifemakeupclub.

А тепер найприємніші новини. MAKEUP Club та Sport Life не залишать тебе без подарунків. 120 перших учасниць, які виконають умови розіграшу, отримають по 3 візити у Sport Life, які можна використати впродовж 7 днів. Проте будуть і 3 переможці, на яких чекають:

  • карта Sport Pool на 1 рік за 1-е місце;
  • карта Sport Pool на 6 місяців за 2-е місце;
  • карта Sport Pool на 3 місяці за 3-є місце.

Лідерів оберуть представники Sport Life вже 17 червня.

MAKEUP Club та Sport Life чекатимуть на враження тих, хто отримає гостьові візити та абонементи! Обов’язково опублікуй допис про своє тренування у Sport Life. Додавай фото та відео, адже це крута можливість змотивувати інших та зафіксувати початок або нове продовження свого спортивного шляху.

На офіційному сайті Sport Life ти можеш залишити свої дані за посиланням та взяти участь у додатковому розіграші абонементів.

Більше про мережу Sport Life читай на офіційному сайті фітнес-клубу.

Уважно ознайомся з умовами, бо за такі подарунки варто поборотись. Удачі, красуне!

MAKEUP Club
3.8k
Підписники
0