Кузя Ю-а

#Sportlifemakeupclub

#Sportlifemakeupclub

Найбільша цінність - час! А ще здоров'я 🩷

СПОРТ ТА ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ – модний тренд будь-якої пори року. Заняття спортом дають людині не тільки міцне здоров'я, хорошу фізичну підготовку і красиву фігуру, а й формують характер, вчать долати труднощі, постійно вдосконалюватися, не зупинятися на досягнутому.

Це напевно найбільший тренд, що я підтримую лише періодично і частенько випадаю з обойми. Але я це визнаю.

Коли було менше дітей та більше часу для себе, я встигла зрозуміти, що мій тип тренування - це або тренажерний зал, або, мега активний степ. Що б аж виповзати з залу. Коли відходиш від степу під час тренування, бо вже сил не вистачає і дихання.. ну це ж круто!

Після енергійних занять ніби йде повний приплив сил, як цунамі висотою, що накриє Нью Йорк )

Буває ж, що так важко підняти свою дупцю, але коли вертаєшся з тренування, розумієш, наскільки було круто себе туди відвести.

А ще, раніше, коли мій будинок був другим від парку, я заміняла бігову доріжку на чудові пробіжки парковими стежками. Це здається лікувало мене навіть на ментальному рівні. Коли навколо лише ліс, ти і біг 🏃

Тепер, я стихійно захожу в зал, періодично відвідую онлайн марафони і .. колю ліполітик. Загалом, максимально використовую можливість мати красиве тіло. Я експериментувала з йогою, брала авторські методики і особисті тренування. І все ж таки, тренажерка і степ - моя любовна любов.

І попереду дуже довгий і важкий шлях до мого ідеалу. Він мій, важкий, але здоланий. Головне мати мотивацію.

#Sportlifemakeupclub
#Sportlifemakeupclub