A.

#sportlifemakeupclub

#sportlifemakeupclub

Насправді я обрала декілька видів спорту і залежать вони від сезону ❄️

Є дещо незмінне для мене протягом останніх 8 місяців - це спортзал. Це місце, де я можу тренувати всі групи мʼязів, а також працювати над зміцненням колін. Міцні коліна - це абсолютна база для сноуборда та баскетболу 🏀 , про які розповім пізніше, адже отримати травми хрестоподібних звʼязок колін - кошмар кожного любителя спорту.

Тут ми з тренером працюємо і над спиною, яка так сильно страждає від мого "офісно-планктонного" способу життя.

Я обожнюю велоспорт. Починала із MTB, пересіла за шосейний велосипед, а зараз мені подобається fixed gear 🚲. Завдяки велосипеду полюбила Київ, бо побачила його з різних сторін.

Як же без походів. Більша частина мого гардеробу підібрана по принципу - чи це технологічний одяг, чи тут є мембрана. Обожнюю походи в Карпатах та цей стиль одягу, який по суті ношу щодня.

🏂 моя давня любов. І хоча останні 3 сезони довелось пропустити, я з нетерпінням чекаю повернення в засніжені Карпати. З цим спортом зрозуміла наскільки важливо тренувати коліна та руки і наскільки важливі функціональні вправи на баланс.

Баскетбол у моє життя приніс мій коханий. Раніше мені було важко уявити як грати із таким важким мʼячем. Але зараз обожнюю цей вид спорту і постійно слідкую за сезонами NBA 🏀. Почала вболівати за Toronto Raptors, коли там ще грав Кавай, а зараз улюблена команда це Boston Celtics.

Гадаю, що не має значення, який спорт ви обрали, головне, щоб він приносив вам задоволення!