saumary

#sportlifemakeupclub

#sportlifemakeupclub
#sportlifemakeupclub
#sportlifemakeupclub

Ще з дитинства я постійно займалась спортом і мені це дуже подобалось, пробувала і різні види танців і довгий час ходила до басейну (з задоволенням і зараз би ходила🥹). Але найбільше до душі мені тренування у залі.

Розповім з чого ж усе почалось.

В підлітковому віці, десь у 7-8 класі я почала набирати вагу через гормональні зміни в організмі та дорослішання. Мені було комфортно в тій вазі і формі, але через булінг у школі я вирішила змінитись на краще та привести себе у форму.

За порадою, які краще тренування обрати, я звернулась до мами і вона мене записала до спортивного клубу в який ходила сама, і ось вже сім років як я відвідую один і той самий спортзал😄

#sportlifemakeupclub

В спортклубі я проходила різні майстер-класи, такі як стретчінг та танцювальний майстер-клас, програму харчування та марафони.

Не можу сказати що мої тренування зараз регулярні, скоріше навпаки. Буває, що я місяць можу ходити кожного дня, а потім закинути і зовсім не приходити стільки ж😢 Але я дуже хочу виправитись та все ж почати ходити мінімум по три рази на тиждень, щоб найкращим чином підготуватись до літа.

Коли регулярно відвідувала зал, виконувала різні види тренувань, кардіо та силові. Після кожного тренування обов’язково робила розтяжку, для того щоб трішки розслабити та розтягнути мʼязи і не було крипатури.

Особливий момент після тренування – це білковий коктейль, який потрібно випити не більше ніж через 30 хвилин після навантажень. Він покращує результат тренування та може слугувати перекусом.

В залі куди я ходжу не звичайні тренажери, вони розроблені за спеціальною методикою і для всіх однакова вага, але навантаження кожен може регулювати під себе, тобто чим швидше рухаєшся – тим більший опір дає тренажер і відповідно навантаження на мʼязи збільшується.

Ходити до спортивної зали мені звісно подобається, але я б дуже хотіла спробувати себе у танцях, не знаю в якому саме напрямі, але мені дуже хотілось би краще пізнати своє тіло та стати більш розкутою. Також моя мрія це мати ідеальну розтяжку та сідати на шпагати, тому для досягнення цього хочу ходити на стретчінг.

Також в періоди коли не відвідую спортивний зал, можу робити тренування вдома, нещодавно придбала декілька марафонів, але все одно не завжди вистачає часу і бажання їх робити🥲 Вдома на багато важче заставити себе займатись спортом тому я дуже респектую людям, які можуть себе контролювати в цьому.

Не дивлячись на непостійну присутність спорту в моєму житті, я намаюсь багато рухатись, а саме швидко ходити. Навіть просто прогулюючись я ходжу швидко і кожного дня намагаюсь проходити потрібну кількість кроків.

*останні три місяці в якості спорту мені слугує підйом по сходинках додому тому що ліфт не працює, а іноді сходивши в магазин цей підйом ще й з додатковою вагою, пакетами з продуктами😂*

Спорт для мене це в першу чергу відпочинок та праця над собою, над своєю зовнішністю та внутрішніми відчуттями. Коли бувають негативні моменти в житті, я дуже люблю піти в зал щоб просто вимкнути усі думки та відпочити.

Також в спорті можна знайти однодумців та разом ходити на тренування та просто проводити час поза залою, в моєму випадку такою людиною для мене є мама, і навіть коли мені дуже не хотілось йти, вона підбадьорювала та кликала з нею за компанію, бо так веселіше і приємніше проводити тренування.

Дякую за увагу! ❤️