#sportlifemakeupclub
Спорт- це сила!
Трошки більше року тому я зрозуміла, що моя вага критична і потрібно щось робити! Ходити в зал - це дуже круто, а коли зал ще й з басейном це неймовірно! Але на це потрібно багато часу та й коштів! Тому вирішила згадати про свого старенького друга орбітрека. Я почала з понеділка по пʼятницю бігати на еліптичному орбітреці! Бігаю рівно годину, під чудову музику, а інколи під фільм. Це настільки стало звичкою, способом життя, що коли пропускаю день, то мені його не хватає. біг став моїм невідʼємним другом. А кілограми танули. За перших 3 міс. я скинула -12 кг (ще трішки менше їжі вживала). Зараз вага залишається стабільною, а біг - задоволення. Ще одним моїм улюбленим видом спорту є плавання- без якого не уявляю життя! Тому 2 рази на тиждень ходжу у басейн! Басейн надає сил, після нього ти мов летиш.
А ще моїм -моїм є аквааеробіка! Ходила у Sportlife! Настільки класні і круті там заняття, продумані до дрібниць, під чудову музику, і стаєш сімʼєю ( зараз в мене ностальгія). У воді не відчувається таке сильне навантаженн, як на фітнесі, а результа дуже класний. Різні гантельки, почси- посилюють навантаження! А різні види занять: то прес, то руки, то ноги, то комплекс- допомагаюті досягти бажаних цілей! Ходити знов В Sportlife є у моєму wish list, тому надіюсь моя мрія здійсниться! І я нарешті досягну мети, ідеального тіла, стан здоровʼя покращиться, настрій буде неймовірним! Як людині мало потрібно для щастя!
Коментарі (0)