Алла

Танго пристрасті у вишуканому флаконі

Танго пристрасті у вишуканому флаконі

Цей аромат просто збив моє дихання. Відчувши його вперше, я на хвилину закрила очі. У ньому було ідеально все: і квіти, і мірра, і ваніль, яку я просто обожнюю.

Флакон із важкого скла приємно ліг у долоню і я зрозуміла, що все, я пропала...

Цей парфюм є справжньою дорогоцінністю. Він елегатний, вишуканий і водночас дуже сексуальний.

Отже, знайомтеся, його величність Bvlgari Allegra Baciami.

Ювелірний бренд Bvlgari відомий у всьому світі не тільки як виробник чудових прикрас, але і як виробник вишуканих, елітарних парфумів. Їхні флакони – справжні твори мистецтва, що відображають тренди останніх колекцій цього модного будинку, але Baciami – неочікуване приємне виключення!

Ця «цукерка» - частина незвичайної колекції «десертів» від Булгарі, якою так приємно діставити собі задоволення, отримавши у подарунок, вибравши саме ту емоцію, яка звучить у твоїй душі! Кожен відтенок «бонбоньєрок» - це своєрідне зашифроване послання, і ця яскрава червона "цукерка" – квінтесенція Кохання. Недаремно назва аромату перекладається як: «Поцілуй мене» - саме це бажання виникає у будь-кого, хто вдихне запаморочливий флоріентальний мікс ванільних і квіткових, пудрових і молочних, амбрових і збудливих-анімалістичних акордів.

Це ідеальне поєднання для побачень і вечорів, свят і урочистостей – яскравий вечірній аромат, який максимально розкривається на гарячій шкірі. Baciami – чудові «ласощі», що наповнюють вас настроєм і роблять життя надзвичайно приємним!

Історія аромата

Життєрадісна парфюмерна лінія Allegra («Веселощі») схожа на колекцію дорогоцінних солодощів – у яскравих, красивих фіалах у вигляді цукерок міститься 7 дуже різнопланових парфумів і 6 ароматичних есенцій. Секрет складається в тому, що парфуми та есенції можна довільно зміксувати, керуючись власним смаком і настроєм, отримуючи абсолютно унікальні поєднання. Кожен колір флаконів має своє власне значення – Любов, Захоплення, Радість, Ейфорія, Насолода.

Парфюмована вода з романтичною та чуттєвою назвою «Поцілуй мене» була презентована в 2022 році. Над нею працював чудовий сучасний майстер – Жак Кавальє (Jacques Cavallier), автор понад 30 творінь будинку Булгарі, творець колекцій Allegra, Aqva Pour Homme і Le Gemme Men. Також він дотичний до таких бестселерів, як Truth Calvin Klein, L'eau d'Issey Miyake, Classique Jean Paul Gaultier, Poeme Lancôme, Ultraviolet Paco Rabanne і Cinéma Yves Saint Laurent.

Поцілунок довжиною у вічність…

Стійкий, шлейфовий, квітково-східний аромат "Поцілунку" просто заворожує. Він відкриває свої обійми ніжною жіночною гарденією. Аромат цієї квітки відрізняється вершковою солодкістю, яка захоплює як щось божественне.

Ця нота є справжнім тропічним відтінком, вона розслаблює і діє як своєрідний антидепресант - стрес і емоційне напруження словно розчиняються в її чарах.

Посилює враження «серце» композиції, де вас окутає чаруюча ваніль. Завершає звучання тепла, чуттєва амбра.

Втриматися перед квітковою спокусою парфумованої води з її таємничим магнетизмом просто неможливо!

Спробуйте цю "цукерку" і ви;)

Танго пристрасті у вишуканому флаконі
Танго пристрасті у вишуканому флаконі
Танго пристрасті у вишуканому флаконі