#testmakeupclub
Lamel Cheek Colour New
Привіт, красуні!
Нещодавно я, як і багато хто з вас, отримала на тестування яскравий бокс від Lamel, в якому була туш Fly Lash і три віддінки рум'ян Lamel Cheek Colour New.
Про туш в мене є окремий допис, де я поділилася своїми детальними враженнями (якщо коротко: туш класно працює на віях, але осипається), тож тепер настав час поговорити про рум'яна.
Lamel Cheek Colour New - це дуже бюджетні рум'яна, з класної палітрою віддінків. І це, напевно, найпопулярніші рум'яна зараз на ринку. Але деякі віддінки досить специфічні в роботі, тому треба дуже обережно їх наносити, щоб не отримати плями на обличчі, або занадто яскраві щоки.
Я маю три віддінки 406 Pitaya, 407 Apricot, 408 Plum, і пігментація у цих рум'ян просто шалена. Для мене - це, скоріше, мінус, аніж плюс, адже контролювати інтенсивність кольору дуже важко. Звісно, я люблю, коли рум'яна видно на обличчі, але тут, я вважаю, це ту мач.
Набирати їх потрібно дуже м'яким пензлем, ледь торкаючись рефіла, і, бажано, після цього пензель ще струсити. На обличчя також я наношу дуже легкими рухами.
Рум'яна, самі по собі, доволі пильні і крихкі, тому і так себе поводять. По текстурі, вони мені дуже нагадують пресовані пігменти.
А ще, перед нанесенням, я раджу добре припудрювати тональний крем, адже вони мають властивість залипати (знов ж, через пігментацію).
Lamel Cheek Colour New - це ті рум'яна, з якими мені треба повозитися, і я точно не беру їх в руки, якщо мені потрібно дуже швидко зробити макіяж.
Проте, заради справедливості, треба відзначити і плюси! Вони дійсно стійкі, а ще в палітрі є красиві яскраві віддінки, які зараз дуже актуальні.
406
406 Pitaya - це холодні рожеві рум'яна з фіолетовою ноткою. Дівчата називають цей віддінок "барбішним", і в цьому дійсно щось є.
Із всіх трьох віддінків, Pitaya найбільш "юзер френдлі", бо він не такий яскравий, як два наступні.
Не скажу, що це мій улюблений колір рум'ян, але в колекції згодиться.
407
407 Apricot - це досить незвичний помаранчево-червоний віддінок. Дуже яскравий! Його треба наносити на обличчя просто мікро-дозами, адже є шанс стати надто "рум'яною".
Сам по собі цей віддінок акцентний, тому не раджу його використовувати з червоними губами, або кольоровим макіяжем очей. Щоб його гармонійно вписати в образ, нехай інші віддінки на обличчі будуть нейтральними.
Ще Apricot буде цікаво виглядати на засмаглій шкірі.
408
408 Plum - це найбільш універсальний коричнево-рожевий віддінок, але, серед всіх, він найбільш капризний. Вгадайте, через що? Правильно! Через пігментацію!
Інколи я думаю, що це в мене руки не з того місця ростуть, бо нанести їх з першого разу ідеально, чомусь, не виходить. То занадто яскраво виходить, то не дуже рівно. Дівчата, діліться своїми лайфхаками, як ви приручили ці рум'яна.
Але, мені дуже подобається віддінок, нічого подібного в моїй колекції нема, тому він вартий того, щоб з ним повозитися.
Lamel Cheek Colour New - це рум'яна, з якими інколи буває складно, але, коли бачиш ці віддінки, одразу виникає бажання нанести їх на шкіру. З ними класно експериментувати, особливо, якщо ви хочете спробувати на собі техніку "дрейпінг".
Я рада, що вони з'явилися в моїй колекції, бо інколи хочеться зробити акцент не на очах, і не на губах, а на щоках!
Але використовую я їх лише в тому випадку, коли в мене є зайві 10 хвилин на макіяж.
Дякую за увагу 😘
Коментарі (0)